«Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο Chart Show και κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια με τη Δέσποινα Βανδή»

Το βράδυ του Σαββάτου 12/3 το Chart Show έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha και η Δέσποινα Βανδή καλησπέρισε τους τηλεθεατές έχοντας έναν καινούργιο ρόλο. Τα γυρίσματα του μουσικού show πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν και παρά το άγχος του πρώτου επεισοδίου, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα του «Τι λες τώρα». Η παρουσιάστρια ανέφερε πως στα παρασκήνια του Chart Show βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τη σύντροφό του σε αυτό το νέο εγχείρημα και έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια του γυρίσματος ήταν στο πλατό και την παρακολουθούσε.

«Μου πήραν τηλέφωνο κάτι συγγενείς μου που βρέθηκαν στο κοινό στο Chart Show και μου είπαν ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στα παρασκήνια και κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια με τη Δέσποινα Βανδή! Εγώ τρελαίνομαι με αυτά γιατί θυμάμαι τα δικά μας με τον Στέλιο, παλιά, όχι ότι τώρα δεν… αλλά τότε πιο πολύ. Την κοίταζε από το μόνιτορ, η Δέσποινα έριχνε κλεφτές ματιές… Ήταν εκεί μέχρι το τέλος, δεν έφυγε», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη Συνατσάκη»

 Λία Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι γονείς μου ζουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας, δεν έχουν ούτε τουαλέτα»

 Παύλος Χαϊκάλης: Συντετριμμένος στην κηδεία του αδερφού του, Θανάση

Keywords
Τυχαία Θέματα