Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτει στο Πρω1νό για τη σκηνή του θανάτου του Κλεομένη στις «Άγριες Μέλισσες» που συγκλόνισε!

Με μια σκηνή που συγκλόνισε τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες.

Ο βίαιος θάνατος του Κλεομένη από τα χέρια του Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης) και το υποκριτικό ταλέντο του ηθοποιού σε αυτό το δύσκολο φινάλε ρόλου, απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη για τα όσα έγιναν σε εκείνη τη σκηνή κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

«Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα μέσα στο

λάκκο. Η τελευταία κατοικία του ανθρώπου είναι λίγο… Είναι πάρα πολύ περίεργο το συναίσθημα να έχεις γύρω σου χώμα, αλλά αυτό με βοήθησε περισσότερο. Ήταν όλα ακριβώς όπως τα είδατε. Δεν υπήρχε καμία υποβοήθεια.  Και γι’ αυτό ο Γιώργος κατέληξε στο χώμα από την κούραση. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Επειδή το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, αυτή η φόρτιση και η συγκίνηση διέρρευσε και στους γύρω.

Όλα τα σχόλια με συγκίνησαν. Ήταν πάρα πολύ συγκινητική και η ανάρτηση του Σπύρου του Μιχαλόπουλου και του Γιώργου Γεροντιδάκη. Ο τρόπος που με αποχαιρέτησαν ήταν συγκλονιστικός και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το είδα το επεισόδιο, σταματήσαν και τα παιδιά τα διαβάσματά τους και καθίσαμε όλοι μαζί και το είδαμε σαν το τελευταίο επεισόδιο του μπαμπά», ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Δείτε όσα εκμυστηρεύτηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο ρόλος του Πανταζάρα στις «Άγριες Μέλισσες» και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αντίζηλό του!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 9 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM!

Keywords
Τυχαία Θέματα