Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη

Ήταν κολλητές, αλλά πλέον δεν θέλει να βλέπει η μία την άλλη! Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες ξέκοψαν και δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός.

Το ενδιαφέρον των followers ήταν μεγάλο και στο Q&A που έκανε η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε για το λόγο του τσακωμού της με την πρώην φίλη της και τα είπε όλα!

“Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέμματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου,

όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…

Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέμματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται”, έγραψε η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτοντας τι έχει συμβεί!

Το γεγονός σχολιάστηκε από το Πρω1νό και η Φαίη σημείωσε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει κλείσει τα σχόλια στο προφίλ της στο instagram, μετά την αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε όσα σχολίασαν για αυτή τη φιλία που τελείωσε:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 9 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM!

Θύμα κλοπής η Χριστίνα Σούζη! «Βρήκα το σπίτι ανοιχτό, το σοκ ήταν μεγάλο…»

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα δύο μοντέλα που αποχωρούν σήμερα και αύριο από το GNTM!

Keywords
Τυχαία Θέματα