Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου

Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και χωρίς όγκο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για αυτό και το λέω γιατί η πρώτη σκέψη σου σίγουρα ήταν «τρέσες». Ο κολλητός μου φίλος και κομμωτής Νικόλας Βιλλιώτης μου έχει απαγορεύσει τις τρέσες if you must know γιατί η λεπτή τρίχα μου δεν θα τις αντέξει. Τι μένει λοιπόν; Το styling… Έλα όμως που με το πολύ styling και τα προϊόντα η λεπτή και εύθραυστη τρίχα σπάει και χάνει μήκος… Τι μένει; Η απελπισία και η απόλυτη παραίτηση; Όχι βέβαια! Όπως κάθε beauty εγχείρημα και πρόβλημα και

αυτό θέλει τον τρόπο του και θα σου τον εκμυστηρευτώ παρακάτω. Έτοιμη; Αφού λουστείς…

ΜΗΝ χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Ρίξε το κεφάλι σου μπροστά και χτένισέ τα ανάποδα. Γιατί; Γιατί όγκο θα δώσεις ανασηκώνοντας την ρίζα και χτενίζοντας ανάποδα κάνεις ακριβώς αυτό.

ΜΗΝ σηκώσεις το κεφάλι σου. Ξεκίνα να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το κεφάλι προς τα κάτω για να δώσεις το maximum σήκωμα στη ρίζα. Είναι λίγο άβολο αλλά πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις. Όταν πια έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου κατά 95% γύρνα το κεφάλι σου, πάρε μερικά λεπτά για να θαυμάσεις τον όγκο και συνέχισε με το styling που κάνεις κανονικά. Ξέρω, αναρωτιέσαι για τα προϊόντα…

Δεν έβαλες αφρό για να μην επιβαρύνεις τα μαλλιά σου και ανασήκωσες τις ρίζες με φυσικό τρόπο. Μετά το styling ωστόσο (πρέσα, ψαλίδι) θα χάσεις λίγο από τον όγκο και για να τον κρατήσεις θα βάλεις ξηρό σαμπουάν! Ναι, μόλις λούστηκες αλλά δεν πειράζει. Το ξηρό shampoo είναι και προϊόν styling.

Batiste Dry Shampoo, Tropical. Το λατρεύω γιατί μυρίζει καρύδα…

Αφού τελειώσεις με το ίσιωμα ή τις μπούκλες σου ή ακόμα και με το απλό χτένισμα, ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες σου και κάνε μασάζ. Μην βάλεις λακ, μην κάνεις τίποτα, μην τα πειράζεις! Ο όγκος θα κρατήσει και θα με ευγνωμονείς!

Διάβασε ακόμα:

#SplashNails Νύχια που μοιάζουν με έργα του Jackson Pollock

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου πανεύκολα έναν αντιρυτιδικό ορό με αλόη

Άσε την πατάτα και πιάσε την κρέμα!

The post Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα