«Εμφάνιση» της γυναίκας του Σώρρα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Εμφάνιση» της γυναίκας του Σώρρα!Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2017 - 16:44

Ο συνήγορός της γνωστοποίησε ότι θέλει να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 5 Απριλίου στο Εφετείο Πατρών

Την πρόθεση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης γνωστοποίησε ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος δήλωσε ότι η Βάια Ρουγκλίου θέλει να εμφανιστεί στις 5 Απριλίου στο Εφετείο Πατρών, όπου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής της οκταετούς κάθειρξης που επιβλήθηκε στην ίδια αλλά και στον

σύζυγό της.

«Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να θέσει τον εαυτό της στη διάθεσή της. Εχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά» ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος την έχει συμβουλεύσει να παραδοθεί. Οπως είναι γνωστό, τόσο η Ρουγκλίου όσο και ο Σώρρας έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, οπότε δικαστήριο της Πάτρας τούς καταδίκασε σε ποινή οκταετούς κάθειρξης χωρίς αναστολή και σε πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Φαίνεται λοιπόν ότι στις 5 Απριλίου η Βάια Ρουγκλίου θα εμφανιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η γυναίκα σκοπεύει να αποδείξει ότι δεν είναι ύποπτη φυγής ή τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ότι έχει γνωστή και μόνιμη διεύθυνση διαμονής, δηλαδή «αυτά που θέλει ο νόμος για να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση μέχρις ότου η υπόθεση επανακριθεί σε δεύτερο βαθμό».

Ανάληψη ευθύνης

Παράλληλα ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε ότι ο Σώρρας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την όποια ευθύνη για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης. «Σε ό,τι αφορά την κατηγορία της κακουργηματικής υπεξαίρεσης για την οποία καταδικάστηκαν ερήμην, ο Αρτέμιος Σώρρας δηλώνει και θα το δηλώσει και εγγράφως στις 5 Απριλίου αλλά και στο Εφετείο ότι η σύζυγός του δεν έχει καμία απολύτως ενεργό ανάμειξη και συμμετοχή στη διάπραξη αυτού του αδικήματος, που μένει να αποδειχθεί αν είναι κακούργημα, πλημμέλημα...»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου έρχονται να επιβεβαιώσουν το χθεσινό ρεπορτάζ της «Espresso», που ανέφερε επί λέξει: «Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αντίληψη των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση έχει υποπέσει η πρόθεση της συζύγου του (σ.σ.: Σώρρα) να παραδοθεί στις Αρχές».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα