Ο Σπύρος Σταμούλης στο “Πρω1νό”: Το spoiler για τον Βόσκαρη και όσα είπε ο ηθοποιός για τις “Άγριες Μέλισσες”!

Καταιγίστικες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 22:00 θα παρακολουθήσουμε:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο. Ο

Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Μάνος Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι. “Έχουμε δει ότι ξεκίνησε η ιστορία των καταγγελιών. Η Μαρία είναι μια από τις καταγγέλλουσες και ο άντρας της είναι ο Θανάσης, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βίωσε εκείνη μέσα στη φυλακή. Όταν θα τα μάθει θα πάει να βρει τον Βόσκαρη και θα τον απειλήσει. Πραγματικά η ζωή του Μάνου Βόσκαρη θα τεθεί σε κίνδυνο και παίρνει μια απόφαση. Ζητά από την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι και να τον μεταφέρουν σε μυστική τοποθεσία. Ενημερώνει για την πρόθεσή του αυτή τη Σοφούλα, η οποία το σκέφτεται, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Φυσικά, αυτό το γεγονός βυθίζει σε απελπισία την Παγώνα και τον Τόλια που νομίζουν ότι θα χάσουν για πάντα την κόρη τους.”, είπε ο δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα στην παρέα της εκπομπής βρέθηκε και ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό. 

“Θέλω πάρα πολύ να βάλω τον Βόσκαρη στη φυλακή, ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαστε κοντά αλλά υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον.”, ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει φόνο και απάντησε: “Θα είναι καθηλωτικό αυτό που θα δείτε, υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Γιατί να κάνω spoiler τώρα;”

Μεταξύ άλλων η Φαίη τον ρώτησε: “Θα δει ο μπαμπάς σου την Πηνελόπη με τον Μελέτη να φιλιούνται;”. Ο ηθοποιός χωρίς να θέλει να αποκαλύψει αρκετά, απάντησε: “Κάτι θα δει κι αυτός. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σοκάρει ηθοποιός με τα όσα είπε στο “Πρω1νό”: “Η επόμενη κίνηση ήταν να μου γλείψει τον λαιμό”

Δυνατή η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1: Πρωτιά για “Καλημέρα Ελλάδα” και “Το Πρω1νό”

Καλλιόπη Καραμάνη -Πρω1νό: “Έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι και αντέδρασα”

Keywords
Τυχαία Θέματα