Τα 5 πανωφόρια που θα φορέσουμε πολύ όλη την Άνοιξη!

Βρισκόμαστε μόλις 26 μέρες μακριά από τον πρώτο μήνα της άνοιξης και η αλήθεια είναι πως φέτος ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ να υποδεχτούμε αυτή την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Μπορεί αυτή τη χρονιά να περάσαμε τον πιο πολύ χρόνο μας μέσα στο σπίτι αλλά αυτό το γεγονός δεν κράτησε τη μόδα σε στάσιμο επίπεδο.

Γι’ αυτό και σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα τα πανωφόρια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη. Έτσι θα μπορείς πιο εύκολα να προγραμματίσεις τις αγορές σου, ειδικά τώρα που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

#1.

Μια νέα τάση που έρχεται αυτή την άνοιξη είναι οι ζώνες-κορδόνια που μπαίνουν στα παλτό μας και δίνουν μια έξτρα νότα styling που πολύ μας αρέσει. Ακόμα και αν το παλτό σου δεν έχει τέτοια ζώνη, μπορείς εύκολα να βρεις μια στην ίδια απόχρωση σε καταστήματα και e-shops.

#2. Τα καπιτονέ παλτό και οι καμπαρντίνες είναι ένα trend που αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν. Το καπιτονέ είναι το ιδανικό υλικό για τα πανωφόρια μας και μπορείς να το επιλέξεις τόσο για μακριά όσο και για πιο κοντά jackets.

#3. Aν υπάρχει μια απόχρωση που θα μας κερδίσει αυτή την άνοιξη αυτή είναι το navy blue, ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ όλους τους μήνες του χρόνου.

#4. Τα έντονα καρό σχέδια σε δυναμικούς τόνους κερδίζουν τις εντυπώσεις για μια ακόμα σεζόν και δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά μας και στο στιλ μας. Σε καταστήματα και online shops θα βρεις πολλά prints που θα σε κερδίσουν και μπορείς εύκολα να φορέσεις με κάθε σου outfit.

#5. To  dogtooth print απέδειξε για μια ακόμα σεζόν τη δύναμή του και ακόμα και την άνοιξη θα το φορέσουμε σε ελαφριά παλτό, καμπαρντίνες αλλά και blazers.

Διαβάστε ακόμα: Πάρε μια πρώτη γεύση από όλα τα trends της Άνοιξης σε ένα βίντεο των 30 δευτερολέπτων (VIDEO)

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει 3 πανωφόρια που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της

6 office looks που θα θέλεις να φορέσεις με το που επιστρέψεις στο γραφείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα