Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρω1νό για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Δεν μετάνιωσα που δημοσίευσα φωτογραφία μου με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφού υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπορεί από την πρώτη στιγμή να διαφώνησε έντονα με τα λεγόμενά της και να βρέθηκε απέναντί της, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κλονιστεί εντελώς η μεταξύ τους σχέση.

Το βράδυ της  Δευτέρας (21/9), ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε την Ελισάβετ Κωνταντινίδου στα γυρίσματα της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται

να κάνει μια guest εμφάνιση. Έτσι, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την ηθοποιό, σημειώνοντας: «Με την αγαπημένη μου, σπουδαία ηθοποιό, Ελισάβετ Κωσταντινίδου, που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και τη φιλία μας τόσων χρόνων».

Δείτε ΕΔΩ την σχετική φωτογραφία!

Η ανάρτηση αυτή του Σπύρου Μπιμίλα σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ να δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε σήμερα το πρωί (22/9) μέσω ζωνταντής σύνδεσης στο Πρω1νό και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή την κοινή φωτογραφία με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ αναφέρθηκε και σε Λιγνάδη-Φιλιππίδη, αλλά και στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου.

«Επειδή με την Άννα είμαστε κάθε μέρα μαζί ξέρω τις θέσεις της. Είμαστε όλοι σε συναισθηματική φόρτιση και δεν μπορεί να περνάει κάτω από τέτοια κρισάρα η κάθε δήλωση του καθενός. Είναι σαν να ζούμε στην εποχή του μακαρθισμού και θα φοβόμαστε να μιλήσουμε σε λίγο. Λέει κάποιος κάτι, 100 άλλοι λένε μετά κάτι άλλο. Λέει κάποιος κάτι στο Instagram, άλλοι βρίζουν και άλλοι λένε “μπράβο”. Αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ, ούτε μπορώ να το αντιμετωπίσω. Επίσης είμαστε όλοι συνάδελφοι και σε αυτό το σινάφι, όπως είπε και η Φόνσου, θα πρέπει να ζούμε με ομόνοια. Δεν μιλάω γι’ αυτούς που εξάσκησαν την εξουσία τους λάθος και καλά κάνουν και βρίσκονται στην φυλακή για όλα αυτά που έκαναν», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας με βάση τις δηλώσεις που της Άννας Φόνσου.

Για την φωτογραφία που ανέβασε στα social media με την Ελισάβετ Κωνσνταντίνιδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε -μεταξύ άλλων- στο Πρω1νό ότι «είναι αρρωστημένη άποψη αν κάποιος ερμηνεύει ότι επειδή εγώ ανέβασα φωτογραφία με την Ελισάβετ στηρίζω και τα όσα λέει. Δεν μετάνιωσα που δημοσίευσα την φωτογραφία. Με παίρνουν άλλοι συνάδελφοι και μου λένε να κατεβάσω την φωτογραφία. Με παίρνουν άλλοι και μου λένε “Μπράβ. Όταν μιλάω ως πρόεδρος τότε μεταφέρω την επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά όταν μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας με την καρδιά μου, κάθομαι και γράφω αυτά που γράφω. Δεν γράφω από κάτω πρόεδρος του ΣΕΗ. Έκανε λάθος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν την στηλίτευσα πρώτος;».

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Κόπηκε από το GNTM και ανακοίνωσε on air ότι θα παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση του για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που κατήγγειλε ο Γιώργος Παράσχος

Keywords
Τυχαία Θέματα