Κι όμως! Το Greek Blue είναι η top χρωματική τάση του Χειμώνα και έχουμε αποδείξεις

Mπορεί το πράσινο να αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν σύμφωνα με την Pantone, αλλά αυτό το χρώμα που βλέπουμε να φοράνε περισσότερο τον τελευταίο καιρό όλες οι influencers είναι το μπλε και μάλιστα αυτή η απόχρωση που μας αρέσει να αποκαλούμε ως Greek Blue. Γυναίκες με στιλ και άποψη τόλμησαν να φορέσουν αυτή τη δυναμική απόχρωση σε πρωινά και βραδινά looks και με τις στιλιστικές τους επιλογές αποδεικνύουν πως αυτή η απόχρωση θα είναι σίγουρα ένα δυνατό must για τη νέα

σεζόν.

Η όμορφη Tezza που διανύει και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της επιλέγει αυτό το χρώμα για τα αξεσουάρ της και φοράει καπέλο και μπότες σε μπλε χρώμα.

Η Danielle Bernstein ποντάρει σε ένα fluffy πουλοβεράκι που δίνει χρώμα σε όλη της την εμφάνιση. Η όμορφη fashionista συνδυάζει το πουλόβερ με σορτς και sneakers δημιουργώντας ένα look που είναι κατάλληλο για αυτή την εποχή.

Η όμορφη Camila Coelho επιλέγει ένα από τα ωραιότερα φθινοπωρινά φορέματα που έχουμε δει φέτος και συνδυάζει το υπέροχο φόρεμά της με λευκά πέδιλα και θαλασσί pouch bag.

H Negin Mirsalehi ακολουθεί πιστά τις τάσεις και ποζάρει με co- ord που αποτελείται από παντελόνι και ασορτί crop top.

Η Aimee Song μας δείχνει τη δυναμική ενός ωραίου κοστουμιού σε greek blue απόχρωση και μας πείθει πως αυτή την τάση πρέπει να τη δοκιμάσουμε.

Τέλος, η Chiara Ferragni υιοθετεί και αυτή με τη σειρά της τη συγκεκριμένη τάση επιλέγοντας ένα δερμάτινο σύνολο σε μπλε χρώμα που φοράει με διστυωτό καλσόν και μπότες σε μαύρο χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni ετοιμάζει το νέο της reality show και εμείς μπαίνουμε στην ντουλάπα της

Η γνωστή ηθοποιός Phillipa Soo φόρεσε τουαλέτα Vassilis Zoulias και τράβηξε τα φλας πάνω της

Τα καπέλα είναι huge τάση! Γυναίκες με στιλ μας δείχνουν πώς θα τα φορέσουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα