Ο σωστός τρόπος για να πετύχετε το no make up look

Η ειρωνεία όσο αφορά το no make look είναι ότι χρησιμοποιείς προϊόντα μακιγιάζ για να δείχνεις ουσιαστικά αμακιγιάριστη!

Το τύπου nude όμως make up εκτός από το ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends δείχνει τόσο ωραίο και «καθαρό» σαν να έχεις βάλει φίλτρο στο Instagram.

Οι ειδικοί λένε ότι όλη η μαγεία κρύβεται στη φρεσκάδα του προσώπου και τις αποχρώσεις που ναι μεν δεν είναι ορατές αλλά υπάρχουν για να ενισχύσουν την λάμψη.

Προσοχή

στην επιδερμίδα

Η έμφαση στην απαλότητα και τη διαφάνεια του δέρματος είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι όλα ξεκινούν από τη σωστή περιποίηση. Στη συνέχεια ότι προϊόν μακιγιάζ κι αν χρησιμοποιήσουμε έχουμε στο μυαλό μας το moto «less is more”. Για παράδειγμα απλώνουμε φον ντε τεν στα σημεία του προσώπου που πραγματικά το χρειάζονται ή αν είναι τα ζυγωματικά μας από τη φύση τους κόκκινα αποφεύγουμε το blush.

Το θέμα είναι η επιδερμίδα μας να δείχνει όμορφη από τη φύση της. Για καλύτερο αποτέλεσμα λοιπόν απλώνουμε το φον ντε τεν με τα δάχτυλα ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της ποσότητας που εφαρμόζουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε full coverage.

Δεν χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα απ’ ότι συνήθως

Το no make up look ιδανικά χρειάζεται 7 προϊόντα. Η διαφορά είναι στις φόρμουλες που είναι πιο ελαφριές. Ότι θα χρειαστούμε λοιπόν είναι: Φον ντε τεν, κονσίλερ, highlighter, προϊόν για τα φρύδια, μάσκαρα, διάφανη πούδρα για τη ζώνη Τ και μαντηλάκια που απομακρύνουν τις γυαλάδες.

Nars Radiant Creamy Concealer

Shiseido Oil Control Blotting Paper

Το φον ντε τεν είναι απαραίτητο. Αν δεν χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας επιλέγουμε ένα με απαλή υφή και κάλυψη ή σε μορφή στικ αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα.

Make Up Forever Ultr HD Invisible Cover Stick Foundation

Στα χείλη ακολουθούμε το φυσικό τους τόνο και επιλέγουμε ένα nude lip color κοντά σε αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μπεζ ή ανοιχτό καφέ, θα μπορούσε να είναι ροζ ή ροδακινί. Επίσης μπορούμε να απλώσουμε στο κέντρο των χειλιών μικρή ποσότητα blush και να το αναμείξουμε με το κραγιόν ή λιπ γκλος.

L’Oreal Paris Color Riche La Palette Lip Nude

Διαβάστε ακόμη:

Το κούρεμα των early 00’s που κάνει εντυπωσιακό comeback

8+1 τέλειες προτάσεις για το μανικιούρ του Φθινοπώρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα