Μουζουράκης: Το περιστατικό που τον έκανε να διακόψει την ερμηνεία του στο Ηρώδειο! «Έναν γιατρό! Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο!»

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Δημήτρη Μητροπάνο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο!

Στη συναυλία με τίτλο «Δημήτρης Μητροπάνος: Η επόμενη γενιά», γνωστοί καλλιτέχνες τραγούδησαν κλασικά κομμάτια του σπουδαίου ερμηνευτή, συνοδεία της ορχήστρας Δημήτρη Μητροπάνου.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Φοίβος

Δεληβοριάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό ανάγκασε τον Πάνο Μουζουράκη να διακόψει την ερμηνεία του. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε η παρέμβαση γιατρού.

Ο τραγουδιστή μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σταμάτησε του και έκανε έκκληση διά μικροφώνου για έναν γιατρό, χωρίς όμως να χάσει το χιούμορ του. «Μπορούμε να έχουμε ένα γιατρό στο χώρο; Ελπίζω να μην ήταν η ερμηνεία μου που σας έκανε να αισθανθείτε έτσι. Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι υπεύθυνοι του Ωδείου Ηρώδου Αττικού έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και μετέφεραν την γυναίκα με φορείο. Κατά την έξοδο της ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «περαστικά».

Δείτε τα παρακάτω videos του Faysbook.gr:

Δείτε ακόμη: Το κοινό αγκάλιασε τη Φαίη και την παρέα της φέρνοντας το Πρω1νό στην κορυφή της τηλεθέασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα