«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε στενοχωρηθεί, όταν η Ελπίδα Νίνου έχασε το παιδί τους»

Η Ελπίδα Νίνου αποκάλυψε στην κατάθεση που έδωσε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πως έχει χάσει έξι παιδιά και πως για να αποκτήσει τον γιο τους πέρασε εννέα μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη η δημοσιογράφος, Τζώρτζια Συρίχα, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως εκείνη είχε γράψει στο περιοδικό Ciao πριν από 25 χρόνια την είδηση ότι το ζευγάρι έχασε το μωρό του.

«Εγώ γνώριζα ότι η Ελπίδα Νίνου έχασε το μωράκι της ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Να πω το εξής, τόσο με την Ελπίδα Νίνου όσο και με τον Πέτρο Φιλιππίδη μας έδενε μια φιλική σχέση. Τότε, δεν ήταν πολλά τα περιοδικά, γιατί μιλάμε για 25 χρόνια πριν, ούτε social media υπήρχαν ούτε πολλή τηλεόραση, τα περιοδικά υπήρχαν μόνο.

Είχαμε γράψει την είδηση ότι είχαν χάσει ένα παιδί, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο και είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα γράψει την είδηση», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της Ελπίδας Νίνου, η Τζώρτζια Συρίχα ανέφερε: «Βγάζω το καπέλο στην Ελπίδα Νίνου. Σπανίζουν αυτές οι γυναίκες αλλά ανέκαθεν ήταν δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση τώρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, δεν τον παρατάς, στέκεσαι στο πλάι του».

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της

 Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Η γνωριμία, ο ερχομός των διδύμων και το ενδεχόμενο για τρίτο παιδί

 Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι δηλώσεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της – «Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα