Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Κατέρρευσε η Ελπίδα Νίνου – «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης 8/9, με την Ελπίδα Νίνου να ολοκληρώνει την κατάθεσή της. Κατά τη διάρκεια αυτής, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού ρωτήθηκε από τον δικηγόρο της δεύτερης καταγγέλουσας πώς ένιωσε όταν έμαθε για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά, όταν άκουσα όλα όσα καταγγέλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης», ήταν τα λόγια της Ελπίδα Νίνου, η οποία κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα, όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στο Πρω1νό. Η ίδια συνέχισε την απάντησή της, αναφέροντας ότι το όπλο το έφαγε από ανθρώπους

που πίστευε ότι ήταν φίλοι τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε πως αυτό το σχόλιο είχε ως αποδέκτη τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο η πλευρά Φιλιππίδη έβαλε ως μάρτυρας υπεράσπισης, καθώς ήταν φίλοι, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να καταθέσει υπέρ του και ανέφερε πως θα πει στο δικαστήριο την αλήθεια του.

Ο δημοσιογράφος του Πρω1νού αποκάλυψε ότι μέσα στη δικαστική αίθουσα αποκαλύφθηκε η επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Κιμούλης με τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν αρχίσουν να γίνονται οι καταγγελίες στο ΣΕΗ κατά του. Ειδικότερα, ο Γιώργος Κιμούλης ενημέρωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι πρέπει να κάνει κάτι γιατί θα βγει στη δημοσιότητα το όνομά του και τότε ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να στείλε μέσω του δικηγόρου του ένα εξώδικο στα μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Ρόκκος: Η δημόσια συγγνώμη στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

 Χρήστος Μάστορας: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα