Ο πατέρας του Μad Clip αποκαλύπτει: «Γνωρίζω τι έγινε το βράδυ του δυστυχήματος αλλά δε μπορώ να το πω»

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ο Mad Clip “έφυγε” από τη ζωή μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα. 19 ημέρες μετά τη μοιραία εκείνη μέρα, η οικογένεια του 34χρονου ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του.

Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα του τράπερ συνεχίζονται ακόμα, ενώ ο σταυρός του και το κινητό του που αρχικά αγνοούνταν, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Σήμερα το πρωί (25/9), ο πατέρας του Mad Clip μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» και αποκάλυψε

-μεταξύ άλλων- πως δεν έχει λάβει ενημέρωση από την αστυνομία σχετικά με τα αντικείμενα του γιου του. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως γνωρίζει τι έγινε εκείνο το το τραγικό βράδυ που ο γιος του έχασε τη ζωή του, όμως δεν μπορεί να το αποκαλύψει.

«Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο πατέρας του Mad Clip.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της -Ο νέος άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Big Brother – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Παίρνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής»

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η επίθεση με βιτριόλι το 2008 και η επικοινωνία που έχει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα