Big Brother – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Παίρνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother και την ατάκα που αναστάτωσε το πανελλήνιο. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μοιράστηκε τις δύσκολες ημέρες που πέρασε μετά το λάθος του ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα είπε.

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχω κατασταλάξει, έχω σκεφτεί, έχω μείνει πολλές

ώρες μόνος μου και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, στο οποίο είχα πολύ bullying, επιθέσεις, κατακραυγή από τον κόσμο, τα οποία με σημάδεψαν. Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα.

Είναι κάτι που δεν λέγεται ούτε για πλάκα, συμφωνώ. Αυτό το γεγονός μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ γιατί πέρα από το όνομα που έχω εγώ στην κοινωνία, έχω και μια οικογένεια από πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου. Άρα αυτό στιγματίζει και την οικογένειά μου και εμένα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν θελήσω να κάνω μια σχέση, πώς θα πει η κοπέλα στους γονείς της ότι εγώ είμαι αυτό το παιδί;

Θα έχω πάνω μου την ταμπέλα εξαιτίας αυτού που είπα. Εγώ το είπα και παίρνω την ευθύνη, αλλά δεν είμαι αυτή η ταμπέλα, αυτή ρετσινιά. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά σε όποιον άνθρωπο το άκουσε και αναστατώθηκε. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις χαβαλέ ενώ άλλοι προσπαθούν να βρουν τα κομμάτια τους», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Big Brother πρόσθεσε: «Προσπαθώ σιγά σιγά να βρω τα κομμάτια μου, να συνεχίσω τη ζωή μου, να αποδείξω σε όλους πως δεν είμαι αυτό που νομίζετε. Όταν είπα «να αδειάσω το πακέτο» εννοούσα το πακέτο με τα προφυλακτικά που είχε δώσει η παραγωγή στους παίκτες και δικαίως ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάλαβε πώς, τι και γιατί.  Μιλούσα αρκετό διάστημα με τους ψυχολόγους του παιχνιδιού γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Περνούσαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Πολλές φορές σκέφτηκα πώς το ξεστόμισα αυτό το πράγμα. Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η επίθεση με βιτριόλι το 2008 και η επικοινωνία που έχει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Χαμογέλα και πάλι: Έξω φρενών η Σίσσυ Χρηστίδου με τον δικηγόρο του 40χρονου στην υπόθεση με το βιτριόλι

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η ξαδέρφη της ξεσπά – «Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει τη ζωή ενός άλλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα