“Ο πατέρας μου με απαρνήθηκε. Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/1) η Τζούλια Νόβα, η οποία παραχώρησε στην Τατιάνα Στεφανίδου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, μίλησε για τον πατέρα της με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως στο παρελθόν την απαρνήθηκε, ενώ όταν αποφάσισε να μπει ξανά στη ζωή της το έκανε με σκοπό να κερδίσει κάτι.

“Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της…

Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα… Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου.

Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα. Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Έρρικα Μπρόγιερ: “Το λέω και ανατριχιάζω” 

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks! 

Επιστρέφουν οι “Άγριες Μέλισσες”-Όσα θα δούμε στα τέσσερα νέα επεισόδια! 

Keywords
Τυχαία Θέματα