Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Παπαναστασίου εξομολογείται για το σπίτι του που κάηκε στη βόρεια Εύβοια και στέλνει το μήνυμά του

Ο πολίστας και αργυρός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Αλέξανδρος Παπαναστασίου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» στέλνοντας  το μήνυμά στους ανθρώπους έχουν πληγεί από τις φωτιές που τις τελευταίες ημέρες πλήττουν τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια που εκείνος βίωνε τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής πόλο, η οικογένεια του αγωνιούσε για τη πυρκαγιά στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια όπου μένουν. Ένα μέρος του σπιτιού του όπως εξήγησε κάηκε, ωστόσο θέλησε να στείλει το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που όπως λέει είναι οι πραγματικοί ήρωες αυτή την εποχή, πυροσβέστες, εθελοντές και όσους στηρίζουν τους πυρόπληκτους όπως μπορεί ο καθένας.

«Δεν είναι μόνο για εμένα και την οικογένεια μου, γνωρίζουμε πόσο δύσκολα περνάνε όλοι οι Έλληνες αυτή την περίοδο και το μυαλό μας είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό το μετάλλιο και αυτές οι νίκες που κάναμε, σημαίνουν δέκα φορές πιο πολά για εμάς απ’ ότι από μόνο του το μετάλλιο αν καταφέραμε με αυτό να δώσουμε έστω και για ένα λεπτό ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα.

Ένα μέρος του δικού μας σπιτιού στην Αγία Άννα κάηκε αλλά ευτυχώς ήταν μόνο υλικές οι ζημιές και όλα τα μέλη της οικογένειας μου, όπως και οι γείτονες μας, είναι καλά.

Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και πνευματικά και υλικά με μια προσφορά που θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε προς αυτούς τους ανθρώπους ώστε να τους βοηθήσουμε. Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους. Πυροσβέστες, εθελοντές και όσους έχουν διαθέσει έστω και το ελάχιστο από το υστέρημα τους για τους ανθρώπους που το χρειάζονται. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες αυτή την εποχή», ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Snik: Η αλλαγή που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση μετά το ατύχημα

Λάουρα Νάργες: Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Ξεσπά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όποιος τυχαίνει να μη με γνωρίζει και να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα