Ο οίκος Armani beauty καθιερώνει ένα νέο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας!

Ο Giorgio Armani ανέκαθεν αγαπούσε τον κινηματογράφο. Στην πάροδο των ετών, ο σχεδιαστής δημιούργησε τα κοστούμια για πολλές, διάσημες ταινίες ανάμεσά τους και οι Επάγγελμα: Ζιγκολό το 1980, στην οποία δημιούργησε την γκαρνταρόμπα για τον Richard Gere, καθώς και Οι Αδιάφθοροι, Γκάτακα, Κλεμμένη Ομορφιά, Ο Μαύρος Πάνθηρας, η σειρά ταινιών Μπάτμαν, The Social Network,

Επικίνδυνη Αποστολή- Πρωτόκολλο: Φάντασμα, Ο Λύκος της Wall Street και πολλές ακόμα.

Έτσι, η στενή συνεργασία του οίκου Armani beauty με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που φέτος συμπληρώνει τέσσερα χρόνια, ήρθε να επισφραγίσει αυτή την αγάπη του Maestro για την 7η Τέχνη. Ως Βασικός Χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2021, ο οίκος Armani beauty θα προσφέρει την επίσημη υπηρεσία μακιγιάζ στους καλεσμένους του φεστιβάλ, και βέβαια στους celebrities που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, με το νέο κραγιόν μεγάλης διάρκειας Lip Power της μάρκας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενώ, λοιπόν, μετράμε αντίστροφα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οπότε θα γίνει η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ (για το πολυαναμενόμενο red carpet και, φυσικά, για τις ταινίες και τα βραβεία που θα ακολουθήσουν) , η είδηση που έφτασε στο mail μας εντείνει κιάλλο το ενδιαφέρον μας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Biennale di Venezia (@labiennale)

Φέτος, λοιπόν, ο οίκος Armani beauty ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας παρουσιάζοντας ένα νέο βραβείο: Το Βραβείο Κοινού – Armani beauty, Orizzonti Extra! Το Orizzonti Extra αποτελεί επέκταση του διαγωνιστικού τμήματος, εστιάζει στις νέες τάσεις του κινηματογράφου και θα απονέμεται στην καλύτερη ταινία του νέου τμήματος σύμφωνα με μία κριτική επιτροπή του κοινού.

Επιπλέον, για να συμβάλλει περισσότερο στον πολιτισμό, την παιδεία και τις μελλοντικές γενιές της πόλης της Βενετίας, αλλά και για να προάγει την ομορφιά και τον κόσμο των τεχνών, ο οίκος Armani beauty θα συνεχίσει να στηρίζει την αποκατάσταση της συλλογής γύψινων καλουπιών της Accademia di Belle Arti di Venezia (Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Βενετίας).

Photo by Matteo Chinellato/NurPhoto via Getty Images

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η makeup influencer, Desi Perkins, βγαίνει με γυμνή επιδερμίδα στο Instagram & στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

I Want Choo: Το νέο άρωμα του Jimmy Choo είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Αυτά είναι τα πιο hot trends στο μανικιούρ σύμφωνα με τον nail artist της Kylie Jenner!

Keywords
Τυχαία Θέματα