Η Rihanna ανακοίνωσε πως έρχεται Fenty Parfum & εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα info!

Τι έλειπε από την beauty αυτοκρατορία της Rihanna και από το μπάνιο των Fenty Beauty lovers; Ένα άρωμα, φυσικά, και τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα του σούπερ επιτυχημένου beauty brand της, η RiRi ανακοίνωσε την είδηση μέσω Instagram.

Όλα ξεκίνησαν με ένα teaser video

στον λογαριασμό της Fenty Beauty, το οποίο έδειχνε τη σκιά ενός μπουκαλιού σε έναν λευκό τοίχο, με το φως να το διαπερνά και να αντανακλά το amber χρώμα του γυαλιού, δίνοντάς μας έτσι μια πρώτη αίσθηση: “Κάτι αισθησιακό, sexy, με αυτοπεποίθηση έρχεται κοντά σας πολύ σύντομα…” διαβάσαμε στο αινιγματικό caption και τα ενθουσιώδη σχόλια των fans έπεσαν βροχή.

Την είδηση επισφράγισε λίγο αργότερη η ίδια η Rihanna, ανεβάζοντας δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της και γράφοντας: “#FENTYPARFUM έρχεται σύντομα”. Το παραλήρημα των fans συνεχίστηκε και σε αυτό το post όχι μόνο για την άφιξη του αρώματος αλλά και για το νέο, edgy hairstyle της star, η οποία εμφανίστηκε με μακριά, ίσια μαλλιά, βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ντεγκραντέ φαβορίτες που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίζει τόσο τέλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

“Αισθησιακό, πικάντικο και συγχρόνως γλυκό“, διαβάσαμε σε επόμενο post όπου πήραμε μια γεύση από το μπουκάλι φωτογραφημένο κατοψικά και μάθαμε πως κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Αυγούστου στο fentybeauty.com. “Ένα άρωμα που σε αγκαλιάζει. Είσαι έτοιμη για την #FENTYPARFUM εμπειρία;” ήταν το caption του χθεσινού post, με μια κοντινή λήψη στο λαιμό με ανάγλυφο το όνομα του brand και το καπάκι του μπουκαλιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Αν και μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες για το ίδιο το άρωμα δεν έχουν κυκλοφορήσει επισήμως, η φωτογραφία μιας μανόλιας στο site “προδίδει” ένα από τα συστατικά του, που αναμφίβολα αποπνέει αισθησιασμό και θηλυκότητα. Ωστόσο η Rihanna, στο λογαριασμό της Fenty Skin στο Instagram μοιράστηκε λίγα περισσότερα γύρω από το πάθος της για το άρωμα: “Αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο: είναι μια εμπειρία, μια ανάμνηση, που ενσωματώνονται σε ένα άρωμα. Αρκεί να το μυρίσεις μια φορά και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ“.

Μαζεύουμε όλη την υπομονή μας και ελπίζουμε πως δεν θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα*!

*Να θυμίσουμε πως τα Fenty Beauty & Fenty Skin τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η makeup influencer, Desi Perkins, βγαίνει με γυμνή επιδερμίδα στο Instagram & στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Αυτά είναι τα πιο hot trends στο μανικιούρ σύμφωνα με τον nail artist της Kylie Jenner!

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Βρήκαμε τα καλύτερα Powder Foundations για το καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα