ΒΒ Cream: Είναι η καλύτερη λύση τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας -Δείτε τις 5 αγαπημένες μας!

Η μάσκα προστασίας θα παραμείνει στη ζωή μας τους επόμενους μήνες. Την έχετε συνηθίσει αλλά ακόμη προσπαθείτε να βρείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν αφήνουν αποτυπώματα.

Τα σκούρα, λαμπερά κραγιόν αλλά και το αγαπημένο σας lip gloss έχει μείνει για λίγο στην άκρη. Δίνετε μεγάλη έμφαση στα μάτια και έχετε γίνει experts στο winged liner και το soft smoky eye look.

Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα; Οι πολύ βαριές φόρμουλες φον ντε τεν και οι πούδρες σε μορφή κόμπακτ δεν είναι ό,τι καλύτερο αφού το χρώμα παραμένει στο εσωτερικό

της μάσκας και κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συγκεντρωθούν μικρόβια και βακτήρια από τα υπολείμματα.

Και κάπου εδώ έρχονται οι ειδικοί με την καλύτερη λύση. Πρόκειται για τις γνωστές σας BB Creams. Τις απαλές, ενυδατικές κρέμες με χρώμα που θα καλύψουν αρκετές ανάγκες σας με μία εφαρμογή. Προσφέρουν ενυδάτωση, κάλυψη και προστασία.

Εμείς επιλέξαμε τις 5 αγαπημένες μας. Εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει. 

Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 30: Χαρίζει ομοιόμορφη όψη, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα.

Maybelline New York Dream BB Fresh SPF 30: Μια απαλή φόρμουλα που θα σας ξετρελάνει. Απλώνεται πανεύκολα και αφήνει μια απαλή αίσθηση.

Clinique Acne Solution BB Cream: Κατάλληλη για τα δέρματα με ακμή. Αφήνει ματ φινίρισμα και μειώνει τη λιπαρότητα.

Giorgio Armani Neo Nude True-to-Skin Natural Glow Foundation: Φον ντε τεν σε ελαφριά, ρευστή μορφή με υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη που χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση.

bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream: Ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ με χρώμα. Κατάλληλη για τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έβαψε τα μαλλιά της Meghan Trainor και τώρα μοιάζει με νεράιδα!

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα απίθανο lip scrub με 3 μόνο υλικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα