Ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογείται: «Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ότι όποιος είναι δίπλα μου παθαίνει κακό»

Στον καναπέ του «Dot» έκατσε σήμερα (22/1) ο Μιχάλης Σαράντης και έκανε μια εξομολογητική συζήτηση με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό της κόρης του, καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω των απωλειών που κλήθηκε να διαχειριστεί.

«Εμείς ως οικογένεια, από το 2006-07 που ο μπαμπάς μου αρρώστησε για πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, στον πνεύμονα, τον εγκέφαλο… χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες… όλα, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι ως οικογένεια και χάσαμε πολλούς ανθρώπους από την οικογένειά μου. Έφυγαν πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Παράλληλα, ερχόταν και μια άλλη ζωή, η Μαίρη ήταν τεσσάρων μηνών όταν έφυγε ο μπαμπάς.

Στο διάστημα αυτής της διαδρομής, έφυγε η μαμά μου, έχασα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, από τη δουλειά, έχασα γιαγιά, θείους… ήμασταν ένα τεράστιο σόι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Όλο αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι η ζωή φεύγει για πλάκα, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Όλο αυτό εμένα με επηρέαζε πολύ βαθιά ψυχικά με αποτέλεσμα να αντιληφθώ ότι μόνο αν στραφώ προς το φως θα βγω και εγώ σώος από εκεί μέσα. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινα κι εγώ σε πολύ βαθιά λαγούμια σε βαθμό που να αισθάνομαι πως ό,τι είναι δίπλα μου, παθαίνει κακό», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Για μένα αυτά είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και το έχω αγκαλιάσει και το έχω παντρευτεί με πολλή αγάπη γιατί δε γίνεται αλλιώς. Αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και τρεις μήνες. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε αυτά τα χρόνια από το σπίτι… Τώρα που ήρθε το παιδί, έχω μια τεράστια ανακούφιση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για τη Μαίρη Μηνά και -μεταξύ άλλων-  αναφέρθηκε στα ονόματα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην μικρή τους πριγκίπισσα.

«Τη Μαίρη την εκτιμούσα πολύ για τη δουλειά της και κάτι με μαγνήτιζε σε εκείνη. Πραγματικά όμως δε θυμάμαι πως ήταν πριν το παιδί… Δε με νοιάζει πια η εικόνα μου τόσο πολύ γιατί με νοιάζει κάτι άλλο. Το παιδί θα πάρει τα ονόματα των δυο γιαγιάδων του Βασιλική – Γλυκερία και από εκεί και πέρα θα διαλέξει μόνο του πως προτιμά να τη φωνάζουν. Προς το παρών τη λέμε “Τσουπέτα”. Το βγάλαμε από μια χαζομάρα. Ήταν έγκυος η Μαίρη και παίρναμε χαζοπράγματα από το ιντερνετ. Πήραμε κάτι πιπίλες, που δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ, και έγραφε πιπίλα, τσουπέτα, το τσουπέτα είναι η πιπίλα στα ισπανικά….» είπε o ηθοποιός και συμπλήρωσε με χιούμορ:

«Τώρα βέβαια η Μαίρη μου λέει ότι δεν της αρέσει που θα έχει μόνο το δικό μου επίθετο, να βάλουμε και το δικό της και της λέω, “Τι θες δηλαδή να λένε το παιδί Βασιλική-Γλυκερία Τσουπέτα Σαράντη – Μηνά;” Ας διαλέξει αυτό το παιδάκι τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πως θα το λένε».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Η on air αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου -«Χθες είδα την εκπομπή της και…»

Μάρα Ζαχαρέα: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της δώδεκα μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα