Ο make up artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μυστικό για τα τέλεια φρύδια της

Ο Daniel Martin είναι ο προσωπικός make up artist της Meghan Markle. Εκείνος που δημιούργησε το εμβληματικό, πλέον, μακιγιάζ της Δούκισας του Sussex στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Το no make up make up look της αλλά και οι φακίδες της που δεν κάλυψε έγιναν τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Ο Martin μάλιστα μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες του look σε συνεντεύξεις τους και συνεχίζει ώστε να γνωρίζουμε όλες μας τα μυστικά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel

Martin (@danielmartin) στις 22 Μάι, 2018 στις 3:47 μμ PDT

Και τώρα μιλά σε συνέντευξη του για τα τέλεια φρύδια της Meghan. Ο Martin είπε χαρακτηριστικά πως “τα φρύδια είναι αδέρφια αλλά όχι δίδυμα“! Και αυτό σημαίνει πως δεν είναι από τη φύση του συμμετρικά και έτσι ακριβώς πρέπει να παραμείνουν. Δημιουργούν την κορνίζα του προσώπου και επηρεάζουν όλο το μακιγιάζ.

“Όσο μεγαλώνουμε χάνουμε τριχούλες από τα φρύδια μας” λέει ο Martin. “Οπότε πρέπει να καλύπτουμε τα μικρά κενά ώστε να δημιουργήσουμε το σωστό σχήμα και όγκο“.

Ο celebrity make up artist χρησιμοποιεί πάντα brow gel και στη συνέχεια απλώνει μια φωτεινή σκιά κάτω από το φυσικό τόξο των φρυδιών ώστε να δείχνουν πιο “γεμάτα¨. Τέλος απλώνει μικρή ποσότητα hairspray ώστε να παραμείνουν στη θέση τους. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσετε ένα βουρτσάκι μάσκαρα με σπρέι χτενίσματος και να τα χτενίσουμε ώστε να απλωθεί σε όλη τους την επιφάνεια.

Ο Martin μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα λάθος που κάνουμε όλες μας. “Οι περισσότερες γυναίκες βγάζουν αρκετά τα φρύδια τους με το τσιμπιδάκι με αποτέλεσμα να χαλάνε το φυσικό τους σχήμα. Αυτό μπορεί μεν να διορθωθεί στη συνέχεια αλλά όχι να τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 10 Ιούλ, 2018 στις 8:00 πμ PDT

Για τα εμβληματικά φρύδια της Meghan ο Martin έχει εμπνευστεί από την Audrey Hepburn. Δεν δημιουργούν μεγάλο και έντονο τόξο. Είναι ευθεία και το τόξο είναι απαλό και διακριτικό. Με αυτό το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα νεανικό και φρέσκο look. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί πάντα το brow gel, τη φωτεινή σκιά και το hairspray που προτείνει σε όλες εμάς.

Κεντρική photo: Max Mumby/Indigo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Αν είστε έτοιμες να φορέσετε σκούρο κραγιόν ξεκινήστε με το καφέ της σοκολάτας

Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα