H Lady Gaga έγινε παράνυφος στο γάμο της καλύτερης της φίλης και έκλεψε την παράσταση από τη νύφη

Η Sarah Tanno είναι η προσωπική make up artist της Lady Gaga και κολλητή της φίλη τα τελευταία χρόνια. Είναι εκείνη που τις ακολουθεί σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις αλλά και τις περιοδείες δημιουργώντας τα συγκλονιστικά make up looks. Επίσης οι δυο τους επιμελήθηκαν τη σειρά μακιγιάζ που δημιούργησε η Lady Gaga.

Το weekend που μας πέρασε η Tanno παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε

μια ρομαντική τελετή και φυσικά παράνυφος ήταν η διάσημη τραγουδίστρια. Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έγραφε: “Δύο από τους καλύτερους μου φίλους μόλις παντρεύτηκαν. Ήρθε η ώρα για party”.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη παράνυφος. Κάθε άλλο. Η Gaga φορούσε ένα ροζ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι το οποίο συνδύασε με τα πολύ μακριά, επίσης ροζ, μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε με γοργόνα. Τη βοήθησε και το σκηνικό του γάμου αφού διοργανώθηκε σε μια εξωτική παραλία στο Mexico.

Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα η Gaga ήταν και πάλι στο πλάι των του ζευγαριού στο δείπνο που διοργάνωσαν για να γιορτάσουν το γάμο τους. Η Tanno φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία με όλους τους φίλους της κάτω από τ’ άστρα. Τη συγκεκριμένη βραδιά η Gaga είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε έναν υπέροχο κότσο που συνδύασε με ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα, τονισμένα φρύδια και τεράστια σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Nicole Tanno (@sarahtannomakeup) στις 15 Νοέ, 2019 στις 12:10 μμ PST

Όπως καταλαβαίνετε η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο γάμο. Τα ροζ, μακριά, κυματιστά μαλλιά της, το super sexy φόρεμα της και το μπουκέτο ήταν ροζ και ασορτί.

Η Gaga έβαψε τα μαλλιά της ροζ πριν από μερικούς μήνες και έχει μείνει σταθερή στο χρώμα αν και δεν μας έχει συνηθίσει. Τις περισσότερες φορές δεν την προλαβαίνουμε με τις αλλαγές.

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Tanno κάθε ευτυχία και στη Lady Gaga και στα δικά της.

Κεντρική photo: James Devaney/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουράσετε τα νύχια σας και θα τα περιποιηθείτε με τα καλύτερα λαδάκια

Αν είστε έτοιμες να φορέσετε σκούρο κραγιόν ξεκινήστε με το καφέ της σοκολάτας

Keywords
Τυχαία Θέματα