Ο μαιευτήρας της Ελεονώρας Μελέτη στο Πρω1νό: Αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη κορούλα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της Θοδωρής Μαροσούλης καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική ενώ ο μαιευτήρας της μίλησε στο Πρω1νό για τον τοκετό και την εμπειρία που βίωσε η Ελεονώρα. Ο κ. Νικόλαος Στρατάκης δήλωσε: ”Όλα πήγαν πολύ καλά. Αφού γεννήθηκε το μωρό είχαμε αντιδράσεις χαράς, συγκίνησης και τρυφερότητας… Ο μπαμπάς

έκοψε τον ομφάλιο λώρο παρότι δεν συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία, ήταν όμως διαρκώς στο πλευρό της γυναίκας του πίσω στο παραβαν. Κατά τη γνώμη μου το μωράκι μοιάζει στον Θοδωρή. Γέννησε ακριβώς στις μέρες της. Η Ελεονώρα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Είχε την ανυπομονησία που έχει κάθε γυναίκα που περιμένει το παιδί της, ήταν μια πολύ καλή επίτοκος. Είχαμε συζητήσει την κατάψυξη ωαρίων και πράγματι το έκανε. Δεν χρειάστηκε αλλά έχει μια ”καβάτζα”. Η εμπειρία της από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό ήταν ευχάριστη οπότε αν θέλει δεύτερο παιδί πιστεύω σύντομα θα το κάνει”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δώρος Παναγίδης: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στη σχέση του με την Αθηνά

Keywords
Τυχαία Θέματα