Ο Λευτέρης Λαζάρου μας αποκαλύπτει τα μυστικά για νόστιμα πιάτα με φακές και ρεβίθια

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Λευτέρης Λαζάρου θα μας μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα όσπρια, το τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από το εβδομαδιαίο διατροφικό μας πρόγραμμα! Ο σεφ, μέσω της εκπομπής του «Κάθε Μέρα Αξίζει», μας ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας προτείνει συνταγές με όσπρια από τα LIDL.

Ο σεφ επιλέγει για πρώτη

ύλη τις ψιλές φακές Λάρισας και με την βοήθεια δύο φίλων της εκπομπής δημιουργεί ένα πεντανόστιμο πιάτο. Στην συνέχεια, μαζί με το διατροφολόγο της εκπομπής Δημήτρη Πέππα, μας αποκαλύπτουν τα πολύτιμα συστατικά και την μεγάλη θρεπτική αξία των οσπρίων.

Στην εκπομπή της Κυριακής ο Λευτέρης Λαζάρου ξεκινάει το οδοιπορικό του και μας παρουσιάζει πώς φτάνουν τα όσπρια στο τραπέζι μας, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά τους συστατικά.

Στη συνέχεια ο σεφ μαγειρεύει ρεβιθάδα, ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, ενώ μας δείχνει πώς να φτιάξουμε φακή με κρέμα πορτοκαλιού αξιοποιώντας τη φακή που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις συνταγές στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής «Κάθε μέρα αξίζει» αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13.45.

Επισκεφθείτε την Lidl και στο:

www.lidl-hellas.gr // www.lidl-axizei.gr // www.facebook.com/lidlgr/ // www.twitter.com/Lidl_Hellas_ www.instagram.com/lidl_hellas // www.linkedin.com/company/lidl-hellas // https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Keywords
Αναζητήσεις
ρεβυθια λαζαρου, φακες λαζαρου συνταγη
Τυχαία Θέματα