Ο κότσος της Lily Reinhart στα SAG Awards είναι τέλειος για βραδινή έξοδο ή για νυφικό hairstyle

Τα SAG Awards πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ και το σίγουρο είναι πως θα ασχολούμαστε με τα beauty looks των celebrities αρκετές μέρες. Αρχικά τα είδαμε, τα αποκαλύψαμε και τα σχολιάσαμε. Αλλά όσο περνούν οι ώρες ανακαλύπτουμε λεπτομέρειες που είναι στ’ αλήθεια απίθανες. 

Όπως για παράδειγμα ο κότσος της Lily Reinhart, η οποία αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο χτένισμα και το υιοθετεί πολύ συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Υπεύθυνος για το συγκεκριμένο updo είναι ο προσωπικός της hairstylist Renato Campora ο οποίος δημιούργησε αρχικά ένα κλασικό και ρομαντικό, χαμηλό ballerina bun το οποίο στόλισε με μια πλεξούδα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora) στις 19 Ιαν, 2020 στις 4:58 μμ PST

Αν και αρχικά τα μάτια και ο φακός έπεσαν στην υπέροχη, Miu Miu δημιουργία που φορούσε μόλις γύρισε την πλάτη της φάνηκε πως και το χτένισμα της ήταν ένα μικρό αριστούργημα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora) στις 19 Ιαν, 2020 στις 4:52 μμ PST

Ο Campora μάλιστα αποκάλυψε πως είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσετε. Χρειάστηκε μικρή ποσότητα αφρού χτενίσματος. σπρέι για δυνατό κράτημα και μερικά pins. 

Εμείς με τη σειρά μας σας προτείνουμε να το αντιγράψετε στην επόμενη βραδινή σας έξοδο. Ταυτόχρονα όμως έχουμε μια καλύτερη ιδέα: Ο συγκεκριμένος κότσος είναι ότι ωραιότερο, αν ψάχνετε για το νυφικό σας hairstyle. Είναι κομψό, απλό και ταιριάζει σε όλα τα looks. Είναι μεν ρομαντικό αλλά είναι και super chic παράλληλα. Κλασικό και μεγάλη τάση.

Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Campora, και δείξτε τις στον κομμωτή σας σήμερα κιόλας.

Διαβάστε ακόμη:

Η μάσκαρα που θα σας χαρίσει μήκος, όγκο και καμπύλες μαζί -Δείτε τις καλύτερες!

SAG Awards: Τα ωραιότερα beauty looks

Keywords
Τυχαία Θέματα