Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την φάρσα στο Best Friend’s Fear: «Πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως μισθοφόρος από το Survivor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και στον Κωνσταντίνο Βασάλο για την φάρσα που του έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο ίδιος ήταν αυτή την εβδομάδα ένα από τα «θύματα» του γνωστού παρουσιαστή στο παιχνίδι του ANT1 «Best Friend’s Fear».

Ο μισθοφόρος ακολούθησε τον συνεργάτη του, Αντώνη, σε ένα απόμερο σπίτι για να παραλάβουν κάποια άχρηστα για τον ιδιοκτήτη αντικείμενα. Ξαφνικά

μπήκαν μέσα στο σπίτι πέντε «μαφιόζοι»-«αστυνομικοί», οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν τον λόγο που οι δύο άντρες βρίσκονταν εκεί.

«Δεν είχα φοβηθεί εκείνη την ώρα, απλά εντάξει, μπήκαμε σε ένα ξένο σπίτι… θεωρητικά θα λυθεί η παρεξήγηση εντός λεπτού αφού μου λέει είναι και αστυνομικός», σκέφτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor την στιγμή εκείνη, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ζητάω κι εγώ τις ταυτότητες, μου λέει «Δεν έχουμε ταυτότητες, κάτσε κάτω». Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι και αστυνομικοί. Εκεί αρχίζω και αγριεύομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι και 5-6 άτομα».

Τέλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε πως «κάποια στιγμή είπα να βγάλω την ζώνη μου. Σκέφτηκα να πάω να πιάσω κάποιον από τον λαιμό αλλά λέω και να τον πιάσω τι θα κάνω, είναι άλλοι τέσσερις. Άδικος κόπος».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Ελισάβετ Μουτάφη: Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθαρίζει: «To “Πακέτο” είμαι εγώ»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου

Keywords
Τυχαία Θέματα