Ελισάβετ Μουτάφη: Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Στο πλατό του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη για να μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ηθοποιός μίλησε, εκτός των άλλων, για τον σύζυγο της Μάνο Νιφλή αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με τα παιδιά που έχει ο ίδιος από τον πρώτο του γάμο.

«Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ αλλά η σχέση μας δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Οφείλεται

στην μητέρα τους και στον Μάνο, πως σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση μας», τόνισε η Ελισάβετ Μουτάφη προσθέτοντας πως «είναι δύο εξαιρετικά παιδιά που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ καλά. Είναι δυο κορίτσια που έχουμε μια απίστευτη σχέση. Δόξα τω Θεώ. Έπαιξα και εγώ το ρόλο μου αλλά νομίζω πως έχει χτιστεί όλο αυτό και έχει χτιστεί σωστά. Είναι δυο παιδιά με ήθος, εξαιρετικά παιδιά, ευαίσθητα παιδιά. Πολύ διαφορετική η μία από την άλλη και είμαστε, νομίζω, κολλητές φίλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε ότι «η συμπεριφορά μου απέναντι στα παιδιά είναι κανονική. Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα ούτε η κακιά μητριά. Είμαι κανονική απέναντι τους όπως θα ήμουν σε δυο κολλητές μου φίλες. Φυσικά και θα τις μαλώσω ή θα κάνω την παρατήρηση μου αλλά θα μου πουν και αυτές που διαφωνούν».

Τέλος, η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου και συζύγου της. «Είναι υπέροχα τα κορίτσια και υπέροχη η μαμά τους, δεν το λέω για να κάνω την καλή. Δεν υπάρχει τίποτα δήθεν αλλά το αληθινό, το πραγματικό και αυτό που νιώθουμε πως είμαστε ελεύθερες να κάνουμε μεταξύ μας. Ο Μάνος είχε μιλήσει στην πρώην σύζυγο του για εμένα, αντίστοιχα και σε μένα, πρώτα ειδωθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε και από κει και πέρα έχουμε 100% επαφή για τα παιδιά».

Δείτε όλα όσα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής:

Διαβάστε περισσότερα:

Ελληνίδα celebrity βάζει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας

Δέσποινα Ολυμπίου: «Έλεγα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί για να αποφύγω τις αδιάκριτες ερωτήσεις»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου

Keywords
Τυχαία Θέματα