Ο κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας που πρέπει να τηρείτε κάθε βράδυ

Ξέρω ότι το μόνο που θέλετε να κάνετε λίγο πριν κοιμηθείτε είναι να φορέσετε τις πυτζάμες σας. Και σας καταλαβαίνω. Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ειδικά αν επιθυμείτε το επόμενο πρωί η επιδερμίδα σας να είναι φρέσκια και άψογη. Για να το πετύχετε πρέπει να ακολουθήσετε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον καθαρισμό γιατί το πρώτο αυτό βήμα ξέρετε ότι δεδομένο και απαραίτητο. Αναφέρομαι στην κρέμα νύχτας. Το προϊόν που θα χαρίσει ενυδάτωση, θρέψη και ζωντάνια ενώ εσείς κοιμάστε του καλού

καιρού. Είναι εκείνο που πρέπει να ευγνωμονείτε και να επιλέξετε με προσοχή.

Τώρα, μια νέα φόρμουλα είναι εδώ που θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε και να ακολουθείτε το σωστό πρόγραμμα χωρίς γκρίνιες, όσο κουρασμένη κι αν είστε. Πρόκειται για την νέα ενυδατική κρέμα Good in Bed της Glamglow. Mια κρέμα νυκτός με φρούτα του πάθους, εμπλουτισμένη με ισχυρά, αλλά ωφέλιμα για την επιδερμίδα σας οξέα απολέπισης και υαλουρονικό οξύ που χαρίζει φρέσκια, και φυσική όψη στο δέρμα.

Η μαγεία της κρύβεται στην Κατιονική Τεχνολογία η οποία υποστηρίζει ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει θετικά φορτία ενώ η επιδερμίδα είναι φυσικά αρνητικά φορτισμένη. Στη φύση, τα ετερώνυμα φορτία έλκονται μεταξύ τους, γι’ αυτό και η σύνθεση της κρέμας αγκαλιάζει και σταθεροποιεί την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα των μαλακτικών οξέων του δέρματος.

Είναι μια πλούσια κρέμα που αξιοποιεί τη δύναμη του ελαίου των φρούτων του πάθους και του θρεπτικού σκουαλενίου για να θρέψει την επιδερμίδα, ενώ ένα ισχυρό, αλλά απαλό για την επιδερμίδα μείγμα οξέων AHA, BHA και PHA δρα άμεσα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ώστε να ξεχάσετε τη θαμπή, αφυδατωμένη επιδερμίδα – το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κοιμηθείτε!

Την απλώνετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Μαζεύετε τα μαλλιά σας με ένα τρυφερό μεταξωτό scrunchie όπως σας έχουμε πει και πέφτετε για ύπνο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα δύο προϊόντα κάλυψης κατάλληλα για εσάς που έχετε υψηλές απαιτήσεις

To make up look στο τελευταίο catwalk του Οίκου Versace είναι ότι πιο θηλυκό έχετε δει μέχρι τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα