Οι εσάνς της Άνοιξης κάνουν ήδη την εμφάνιση τους και είναι συναρπαστικές

Όπως ακριβώς σας ενημερώνουμε για τις τάσεις τις επόμενης σεζόν σε μακιγιάζ και μαλλιά έτσι συμβαίνει και με τα αρώματα που πρόκειται να λανσαριστούν σε μερικούς μήνες. Η διαφορά φυσικά είναι ότι τις τάσεις μπορείτε να τις υιοθετήσετε ενώ για τις εσάνς πρέπει να κάνετε υπομονή.

Παρ’ όλα αυτά οι μεγάλοι Οίκοι τις έχουν ήδη δημιουργήσει και φρόντισαν να μας δώσουν μια μικρή εικόνα της συσκευασίας και του περιεχομένου τα οποία σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι υπέροχα. Και τα δύο. Πρόκειται για νέες δημιουργίες αλλά και για προηγούμενες σε μια καινούρια μορφή όπως eau de parfum για παράδειγμα.

Ας

τα δούμε όμως μέχρι ένα από αυτά να βρεθεί στα χέρια μας

Tom Ford beau de Jour: Σε απλά ελληνικά ¨Η Ωραία της Ημέρας” που μυρίζει λεβάντα, γεράνι και δεντρολίβανο. Θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποκαλύψετε τη μυστηριώδη πλευρά σας.

Moschino Toy 2 Eau de Parfum: Ένα φλοράλ και κυρίως τρυφερό άρωμα, το μαρτυρά άλλωστε και το μπουκάλι. Συνδυάζει τη μανόλια με την πεόνια και το γιασεμί που ενώνονται τέλεια με το σανταλόξυλο και το κεχριμπάρι.

Miu Miu Twist Eau de Parfum: Το πρώτο που πρέπει να αναφέρουμε είναι το μπουκάλι το οποίο είναι στ’ αλήθεια ένα κόσμημα. Θυμίζει vintage συσκευασία. Αλλά και το περιεχόμενο είναι αριστούργημα αφού το περγαμόντο ενώνεται τέλεια με το ροζ κεχριμπάρι δημιουργώντας μια υπέροχη εσάνς.

Marc Jacobs Daisy Sunshine: Είναι εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες μέρες και τις περιγράφει χρησιμοποιώντας τη φράουλα και τα λευκά ξύλα. Είναι χαρούμενο, δροσερό και παράλληλα έντονο όπως ακριβώς και η άνοιξη.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette for Her: Μια υπέροχη κίτρινη συσκευασία του κρύβει την άνοιξη. Η γαρδένια επικρατεί στη σύνθεση αλλά το πατσουλί κάνει την εσάνς αξέχαστη.

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum: Η μικρή και χαριτωμένη τραγουδίστρια προφανώς θέλει να πετάξουμε στα σύννεφα δεν εξηγείται αλλιώς. Και κάπως έτσι ρομαντική είναι και η εσάνς του αρώματος της με τη βανίλια να έχει τον πρώτο λόγο και τη λεβάντα και το περγαμόντο να ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να μάθετε να χρησιμοποιείτε το κονσίλερ όπως οι make up artists

Χαρίστε στα μάτια σας καθημερινά μια δόση νεότητας

Keywords
Τυχαία Θέματα