Ο hair stylist της Kylie Jenner μας αποκαλύπτει πόσο στοίχισε η ροζ βαφή της

Σας ενημερώσαμε ήδη για την νέα αλλαγή της Kylie Jenner στα μαλλιά της. Το ροζ της τσιχλόφουσκας έκανε το γύρο του διαδικτύου λίγες μόλις ώρες μετά την εφαρμογή της βαφής.

Κάποιες από εσάς ψήνεστε να τρέξετε στο κομμωτήριο, μην δείτε pink ξυπνάει η Barbie μέσα σας.

Η Kylie βέβαια με τις αλλαγές της, που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού, έχει κάψει κόσμο. Αρχικά έκοψε τα μαλλιά της σε bob, στη συνέχεια αφαίρεσε το filler από τα χείλη της (κι εδώ συμφωνούμε και επαυξάνουμε αν θέλετε να την ακολουθήσετε), στη συνέχεια εμφανίστηκε με αλογοουρά που φήμες λένε ότι στοίχισε 8.000 δολάρια και τώρα λίγο πριν έρθει το Φθινόπωρο για τα καλά, τα έβαψε ροζ!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 21 Σεπ, 2018 στις 10:23 πμ PDT

Υπεύθυνος για τη νέα απόχρωση είναι ο hairstylist Chris Appleton ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ποστάρει φωτογραφία της Kylie με το νέο look λέγοντας λεπτομέρειες για τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και κυρίως για το κόστος τους που είναι μόλις 46 δολάρια!!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 20 Σεπ, 2018 στις 10:10 μμ PDT

Κρατάμε σημειώσεις τώρα: Συνδύασε το Lime crime makeup Unicorn Hair Tint Kawaii and Bunny με το Lime Crime Dilute Hair Mixer ώστε να βγει το απαλό, ψυχρό ροζ χρώμα.

Βέβαια το χρώμα είναι προσωρινό αφού φεύγει με τα λουσίματα μετά από ένα περίπου μήνα. Αλλά λίγο την ενδιαφέρει την Kylie αφού 4 εβδομάδες είναι αρκετές για να εισπράξει χιλιάδες δολάρια με τις ροζ selfies που θα αναρτήσει στο instagram.

Τώρα αν θέλετε να αποκτήσετε το συγκεκριμένοo ροζ καλό είναι να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας και να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να εφαρμοσθεί σε ανοιχτές αποχρώσεις. Αν βάφετε τα μαλλιά σας δηλαδή 10 χρόνια μαύρα ξεχάστε το.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 20 Σεπ, 2018 στις 10:14 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το κονσίλερ είναι η λύση στην καθημερινή μας ρουτίνα μακιγιάζ!

Τα 10 ωραιότερα λιπ γκλος που θα δώσουν λάμψη στο Φθινόπωρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα