Προβλέψεις Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα σας προτείνουμε να αφήσετε τις έννοιες στην άκρη και τα προβλήματα της καθημερινότητα που η αλήθεια είναι πώς ήταν πολλά το τελευταίο διάστημα, κανονίστε με φίλους, βγείτε και διασκεδάστε το.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό το διάστημα όλο απορείτε γιατί δεν σας φτάνει με τίποτα με το 24ωρο για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Σήμερα όμως κάντε ένα διάλειμμα από αυτές και φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 –

21/6)
Η δουλειά είναι η Νο1 προτεραιότητά σας και καθημερινά τα δίνετε όλα για να γίνετε απαραίτητοι στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το καταλαβαίνουμε. Μην παραμελείτε όμως την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αφήστε τη δουλειά σας στην άκρη για αύριο και γεμίστε την ημέρα σας με συναντήσεις, φαγητά, καφέδες, όμορφες συζητήσεις και χαλάρωση. Πράγματα δηλαδή που τα έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην περιμένετε κανέναν να σας χτυπήσει την πόρτα και να σας πει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Για να αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση πρέπει να κινήσετε εσείς και μόνο εσείς τα νήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα σας συμβουλεύουμε να δώσετε του όλη την προσοχή σας στον σύντροφό σας που τελευταία τον είχατε παραμελήσει -γι’ αυτό εξάλλου και σας έκανε συνεχώς παράπονα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα το μυαλό σας είναι γεμάτο με σκέψεις για μια σειρά από αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αλλά συνεχώς το αναβάλετε γιατί έχετε βολευτεί. Μήπως όμως πρέπει να τις κάνετε;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση και να εκνευριστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας πάνε παρακάτω, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα προσωπικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία θα σας ταρακουνήσει, θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ναι, ήρθε η ώρα να συναντηθείτε με τον.. έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν πείτε στους άλλους τι είναι αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί, δεν θα το ξανακάνουν. Διαφορετικά μην έχετε την απαίτηση από κανέναν να καταλάβει τι γίνεται στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προσοχή στην υγεία σας, γιατί τελευταία ταλαιπωρηθήκατε πολύ για να είστε οι καλύτεροι στη δουλειά και στο φιλικό σας περιβάλλον και αυτό, όπως καταλαβαίνετε έχει κόστος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Από αύριο θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε κι άλλο τα οικονομικά σας που τελευταία σας ταλαιπωρούν πολύ. Προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα