Ο Γιώργος Τσαλίκης ψήφισε και αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε αμέσως μετά! (φωτό)

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι φέτος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και τον δήμο Περιστερίου. Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram και τη σχολίασε γράφοντας;

«Μια ωραία εμπειρία όλη η περίοδος πριν τις εκλογές… Ήρθαμε πιο κοντά, γνωριστήκαμε καλύτερα… Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι προσφοράς και

δουλειάς για το Περιστ;eρι . Όπως και να έχει το ταξίδι μέχρι τώρα, το έζησα έντονα και το απόλαυσα… Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη, για τις αγκαλιές, για τα όμορφα λόγια, για τις απόψεις που ανταλλάξαμε, για την αλήθεια σας… Το Περιστέρι και ο Ανδρέας Παχατουρίδης μας έχει ενώσει… Πάμε δυνατά !!!».

Ο ίδιος είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του στο tralala.gr:

Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου που βρίσκεσαι σε θέση να προσφέρεις όλα όσα θα ήθελες στα παιδιά σου;

«Εγώ νιώθω ωραία σαν άνθρωπος όταν μπορώ να προσφέρω γενικότερα. Είτε αφορά τα παιδιά μου, είτε τους φίλους μου, είτε κάποιον άγνωστο που θα έρθει και θα μου πει το πρόβλημά του… Δεν έχω καμαρίνι, έχω ψυχοθεραπευτήριο. Η ψυχοθεραπεία βέβαια κάνει καλό και σε μένα. Εσύ το ξέρεις καλά άλλωστε ότι τα προγράμματα είναι δύο, το πρόγραμμα στην πίστα και αυτό στο καμαρίνι. Εκεί η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, ανταλλάσσουμε απόψεις, προβληματισμούς και γέλια. Όσον αφορά τα παιδιά μου, χαίρομαι που κάνω μια δουλειά που μου επιτρέπει να κάνω ταξίδια που σαν ιδιώτης δεν θα τα έκανα ποτέ. Αν με ρωτήσεις τι έχω κερδίσει μέσα από τα ταξίδια που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, θα σου πω συνειδητά την βεβαιότητα ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Οι φίλοι και οι συνεργάτες μου γελάνε και με λένε κολλημένο που υποστηρίζω αυτή την άποψη. Δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέω! Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που ζούμε σ’ αυτή τη χώρα. Είναι ωραίο να πας στο εξωτερικό ως τουρίστας και να δεις αξιοθέατα και θεάματα που δεν βλέπεις συχνά, από την Τρίτη – τέταρτη φορά που θα πας όμως και θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς πώς ζούνε αυτοί οι άνθρωποι, με τι ρυθμούς και τι άγχη… θα φτάσεις και μόνος σου στο συμπέρασμα πως δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Αν με ρωτούσες που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, θα σου έλεγα με σιγουριά στην Ελλαδάρα μου! Τα ταξίδια ανοίγουν το μυαλό μας, ωστόσο επιμένω πως είμαστε απίστευτα τυχεροί που ζούμε σ’ αυτή τη χώρα. Αν είχαμε σύστημα που θα μπορούσε να «πουλήσει» τις ομορφιές παράλληλα με την ιστορία της Ελλάδας, θα ήμασταν ένα από τα ακριβότερα μέρη στον πλανήτη. Τώρα, στα 42 μου, μετά από τόσα ταξίδια… καταλήγω πως σαν την Ελλάδα, δεν υπάρχει πουθενά.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ζαχίρ Γιαβαρί μιλάει για τον ρατσισμό στο σπίτι του Master Chef: «Έχω σκεφτεί να πάω να ζήσω μόνος μου σε ένα ξερονήσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα