Αντηλιακό Προσώπου: Οι 6 σημαντικότεροι λόγοι εφαρμογής κάθε πρωί και για πάντα

Όσο αφορά τη σοβαρότητα της αντηλιακής προστασίας έχουν γραφτεί και ειπωθεί εκατομμύρια λέξεις. Η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα και γνωρίζουμε ότι το λαμβάνετε υπόψιν σας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σας το υπενθυμίζουμε τους λόγους που πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα προσώπου καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και υπάρχουν μάλιστα 6 οι οποίοι είναι οι σοβαρότεροι.

Δείτε τους και ποτέ, μα ποτέ μην τους αψηφήσετε:

Λόγος 1ος: Χρειάζεστε προστασία

ακόμη κι όταν ο ήλιος είναι κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα. Ακόμη και τις μέρες που βρέχει καταρρακτωδώς. Ναι αναφερόμαστε και στις καλοκαιρινές μπόρες. Οι ακτίνες UV είναι πάντα παρούσες και μπορούν να διαπεράσουν ακόμη και τα τζάμια του παραθύρου. Όπως καταλαβαίνετε είναι ύπουλες και πρέπει να τις προσέχετε πολύ.

Apivita Suncare Anti Wrinkle Face Cream SPF 50

Λόγος 2ος: Η επιδερμίδα σας θα μοιάζει νεανική για τα πολλά, επόμενα χρόνια. Η αντηλιακή κρέμα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό προϊόν αντιγήρνασης αφού προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία που είναι ο σοβαρότερος παράγοντας εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης.

La Roche Posay Anthelios SPF 50

Λόγος 3ος: Προστατεύετε την επιδερμίδα από τον καρκίνο του δέρματος. Η Νο 1 αιτία της συγκεκριμένης ασθένειας είναι η έκθεση στον ήλιο. Και δεν εννοούμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μόνο και την ηλιοθεραπεία. Η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη στις ακτίνες καθημερινά από το πρωί, χειμώνα και καλοκαίρι.

Intermed, Luxurious Face Cream SPF 50

Λόγος 4ος: Δεν πρόκειται να εμφανισθούν πανάδες και κηλίδες. Οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές δεν είναι τα μοναδικά σημάδια που δημιουργούν οι ηλιακές ακτίνες. Τα σκούρα σημάδια στο δέρμα είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα τους.

Lancaster Sun Sensitive Delicate Comforting Day Cream SPF 50

Λόγος 5ος: Σώζετε το δέρμα σας από ανεπανόρθωτες ζημιές. Ένας Αμερικανός γιατρός μάλιστα έδωσε ένα τέλειο παράδειγμα για να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει η συγκεκριμένη πρόταση. Αν για παράδειγμα μετά από έναν κυκλώνα μια πόλη καταστραφεί θα πρέπει να φτιαχτεί και πάλι αλλά με υποδομές τέτοιες ώστε στο επόμενο έντονο καιρικό φαινόμενο να μπορεί να είναι ασφαλής. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την προστασία. Θα πρέπει να φοράτε πάντα το αντηλιακό σας έτσι ώστε να προλάβετε τις ζημιές που μπορεί να δημιουργεί ο ήλιος κάθε φορά που εμφανίζεται και ειδικά όσο περνούν τα χρόνια όπου η επιδερμίδα γίνεται πιο εύθραυστη.

Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion SPF 30

Λόγος 6ος: Απολαμβάνετε και τις υπόλοιπες καλλυντικές ιδιότητες των αντηλιακών. Οι περισσότερες φόρμουλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο τα τελευταία χρόνια έχουν και άλλες ιδιότητες, εκτός από τον υψηλό δείκτη. Όπως για παράδειγμα περιέχουν πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες ή προστασία από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.

Korres Κόκκινο Σταφύλι, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ Αντιρυτιδική, Antispot με Χρώμα SPF 30

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να απλώσετε στα μάτια σας την ωραιότερη μπλε σκιά του Καλοκαιριού

Dry Brush: Ο νέος τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας που θα σας εντυπωσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα