Ο Γιώργος Σατσίδης είναι ο… “εξομολογητής” του Bachelor! Τι αποκάλυψε για τον άντρα που θα διεκδικήσουν 25 γυναίκες;

O Γιώργος Σατσίδης ήρθε από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα για να αναλάβει έναν ρόλο-κλειδί στο Bachelor. Το show φαινόμενο που σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης σε 31 χώρες, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

O αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή Alpha Παντού, προκειμένου να μας εξηγήσει ποια ακριβώς θα είναι η δική του αποστολή στο ελληνικό « Τhe Bachelor », αλλά και σε ποια φάση είναι τα γυρίσματα, πώς είναι ο Έλληνας Bachelor και αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από τις γυναίκες που βρίσκονται στη βίλα του show.

«Είναι μια παραγωγή που αγαπούσα, θαύμαζα και παρακολουθούσα στις ΗΠΑ όπου μένω τα τελευταία χρόνια. Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Alpha να συμμετάσχω σε αυτό το show σε ένα ρόλο διαμεσολαβητή, ψυχολόγου, εκείνου που ηρεμεί τα πνεύματα, ή εκείνου που αλλάζει λίγο τη ροή του show μέσα από τις συζητήσεις με τα πρόσωπα, είπα αμέσως «ναι», γέμισα τις βαλίτσες και ήρθα», ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης.

«Τα γυρίσματα έχουν υπέροχες δοκιμασίες. Ο Bachelor σε αυτή τη φάση γυρισμάτων έχει αρχίσει να γνωρίζει τα κορίτσια, αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα στο ποια κερδίζει την καρδιά του. Εκείνες εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το πρόσωπο του, γιατί δεν γνώριζαν ποιος θα είναι και άρχισαν να τον διεκδικούν με κάθε τρόπο.

Είναι ψηλός, μελαχρινός, το αρχέτυπο του αρχαίου Έλληνα θεού, έχει κοιλιακούς, είναι πολύ γυμνασμένος, πολύ έξυπνος, είναι player με την έννοια ότι του αρέσει να γνωρίζει τις γυναίκες και να μαθαίνει για αυτές, αλλά όχι με την έννοια ότι θέλει να απατά τις γυναίκες, ή να δοκιμάζει την τύχη του με πολλές γυναίκες. Θέλει να δώσει την καρδιά του σε μία. Αυτός ο ρομαντισμός είναι αυτός που μας λείπει στην σύγχρονη εποχή. Νομίζω ότι η γυναίκες θα το λατρέψουν», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε όσα αποκάλυψε για το show:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Χαρδαλιάς: Πήγε στο Δελφινάριο! Πώς αντέδρασε όταν είδε τον Μάρκο Σεφερλή να τον σατιρίζει;

Πρώην παίκτρια του Survivor ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Δείτε την αναγγελία γάμου!

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ηθοποιός στα 81 του χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα