Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλά για το ατύχημα που είχε και το τέλος της συνεργασίας του με το Fever G!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ανακοίνωσε μέσω των social media το τέλος της συνεργασίας του με το Fever G.  

Η Νάνσυ Παραδεισανού βρέθηκε με την κάμερα του “Πρω1νού” στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και εξασφάλισε δηλώσεις του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, μίλησε πρώτη φορά on camera για τον τραυματισμό του, αλλά και την

ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το παραπάνω μαγαζί: “Πριν από μία εβδομάδα έπεσε, έβαλα κάτω το χέρι μου μπουνιά και έσπασε. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν γίνεται να δουλέψεις γιατί δεν πρέπει να κουνιέται σε καμία περίπτωση, είναι όλο το χέρι στο γύψο. Αυτό το πράγμα θα κρατήσει 3-4 εβδομάδες ακόμα. Υπενθυμίζω σε κάποιους ανθρώπους ότι εγώ έχω βρεθεί σε live  με ένα μάτι. Δεν χάνω ποτέ τα live. Εξηγώ στον κόσμο, στους ανθρώπους που με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια και στους ανθρώπους που δουλεύουν στους χώρους που είμαι”.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη για το πού θα εμφανίζεται του χρόνου, απάντησε: “Δεν έχω κλείσει κάτι για του χρόνου. Στη φαντασία καθενός μπορεί να υπάρχει ό,τι θέλει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη της Φαίης για το My Style Rocks: “Ξέρω ότι τα κορίτσια έχουν ενδυματολόγους…” 

Χείμαρρος η Ραμόνα Βλαντή: Η… πεμπτοκλασσάτη Αλεξανδράκη, η νταλίκα και η ατάκα για την Χριστοπούλου! 

Η Φαίη αποκάλυψε εάν η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω του Just the 2 of us! 

Keywords
Τυχαία Θέματα