Χείμαρρος η Ραμόνα Βλαντή: Η… πεμπτοκλασσάτη Αλεξανδράκη, η νταλίκα και η ατάκα για την Χριστοπούλου!

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή και για ακόμη μια φορά μίλησε χωρίς να “μασάει” τα λόγια της!

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το My Style Rocs, την οποία θα δούμε στο αυριανό gala, έκανε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια για το μοντέλο: “Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έπρεπε να πάει στο My Style Rocks! Δεν μπορεί να ρίξει τους κριτές με τις πέντε τσάντες που δεν είναι και αληθινές!

Για να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχεις ικανότητες styling, καμία τους δεν έχει! Η Δήμητρα είναι Bimbo, μπουζούκια… μην σου πω και πεμπτοκλασσάτη”!

Όσο για το αν ξεχωρίζει στυλιστικά κάποια από τις παίκτριες, τόνισε:”Δεν έχω ξεχωρίσει καμία μέσα στο παιχνίδι γιατί έχουν κακούς στυλίστες! Σαφώς και έχουν στυλίστες”!

Η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε και την επιτροπή του ριάλιτι μόδας και ανέφερε: “Είναι η Έλενα Χριστοπούλου αυστηρή που δεν θα έπρεπε να είναι και δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς που μπορεί. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν είναι αυστηρός γιατί δεν έχει τίποτα να κρίνει σοβαρά. Το παίρνει στην πλάκα. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι ειδικός και αυτό φαίνεται. Να πάει στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που άκουσα ότι θα φύγει από το GNTM”.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τους καβγάδες που βλέπουμε στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks και δήλωσε: “Εμείς δεν είχαμε βρισιές πέρα από τη ‘πατσαβούρα’ της Ιωάννας Τούνη. Οι φετινές παίκτριες είναι λες και έχουν παρκάρει τη νταλίκα απ’ έξω και μιλάνε. Ειδικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν παρκάρει, έχουν κατέβει και μιλάνε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη αποκάλυψε εάν η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω του Just the 2 of us! 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θα βρεθεί στην επιτροπή του Just the 2 of us! 

Η ενόχληση της Βίκυς Σταυροπούλου για τις φήμες που θέλουν την κόρη της, Δανάη Μπάρκα σε σχέση με τον Νίνο 

Keywords
Τυχαία Θέματα