Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι!

Λίγες ημέρες μετά τη πρεμιέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί στις 10″, η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης φιλοξένησαν στο στούντιο τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο παρουσιαστής γνώρισε τότε, για πρώτη φορά τη Ράλλη και ενθουσιασμένος δεν σταμάτησε τα “πειράγματα” on air, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς φλερτ. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε

η οικοδέσποινα της καλοκαιρινής εκπομπής του Ant1 στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα, ρωτήθηκε αν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους και απάντησε: “Όχι. Απλώς δεν με είχε ξαναδεί από κοντά και ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ένας από τους καλύτερους προσκεκλημένους που είχαμε, αλλά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ μαζί του, γιατί ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών, που είναι ο εαυτός τους, κι αυτό μου αρέσει πολύ”!

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι όπως πρώτο αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους απαθανάτισε να φιλιούνται στο αεροδρόμιο Μακεδονία, μετά από ένα ερωτικό τριήμερο που απόλαυσαν.

Στην εκπομπή Splash, προβλήθηκαν εικόνες από το περιοδικό:

Διαβάστε ακόμη:

Βαγγέλης Σερίφης: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα