Προβλέψεις Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παρουσιαστούν μια σειρά από καινούριες επενδύσεις. Πριν κάνεις κάτι όμως θα πρέπει να το διπλοτσεκάρεις και να είσαι επιφυλακτική.

Ταύρος

Μπορεί να είναι Τετάρτη αλλά το μυαλό σου είναι στο Σαββατοκύριακο και στο ταξίδι που έχεις κλείσει μαζί με τον σύντροφό σου. Ναι το περιμένεις πως και πως.

Δίδυμοι

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα να μάθεις τέλεια νέα που αφορούν στην επαγγελματική σου αποκατάσταση. Και αυτό είναι η τέλεια

αφορμή για να διασκεδάσεις με τους φίλους σου.

Καρκίνος

Η δουλειά σου δεν σου αρέσει καθόλου γιατί σου στερεί τη δημιουργικότητά σου. Τι θα έλεγες να έκανες κάποιο καινούργιο χόμπι και να την έβγαζες όλη εκεί;

Λέων

Κάτι ετοιμάζεις να διοργανώσεις αυτό τον καιρό και σίγουρα έχεις αρκετό άγχος γιατί θέλεις να τα καταφέρεις. Κάποιος γάμος, ένας αρραβώνας; μια έκπληξη για το σύντροφό σου, ένα γεύμα σπίτι σου για τους φίλους σου…

Παρθένος

Μπορεί να ακούσεις νέα από κάποιο φίλο που έχεις καιρό να ακούσεις και να χαρείς ιδιαίτερα. Ναι, μπορεί οι δρόμοι σας να είναι πια διαφορετικοί, όμως εξακολουθείς να τον αγαπάς και να νοιάζεσαι γι’ αυτόν.

Ζυγός

Κάποια έξτρα δουλειά μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα στο δρόμο σου και αυτό θα σε χαροποιήσει, αφού θες να βγάλεις έξτρα χρήματα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα μάθεις κάτι πολύ ευχάριστο που θα κυριολεκτικά θα σου φτιάξει τη διάθεση. Προσοχή στην υγεία σου και στις άσκοπες αγορές.

Τοξότης

Μην αφήνεις την ρουτίνα να σε καταπιεί. Βρες τρόπους να περνάς καλά, κάνοντας κάθε φορά διαφορετικά και άκρως δημιουργικά πράγματα.

Αιγόκερως

Είναι πολύ καλή μέρα σήμερα για να δουλέψεις ομαδικά και να μπορέσεις να πάρεις και γνώμες από άλλους ανθρώπους για ένα θέμα που αντιμετωπίζεις και πρέπει να το λύσεις.

Υδροχόος

Σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για νέα δουλειά θα πέσει στα χέρια σου. Ζύγισε καλά, τα υπέρ και τα κατά, πριν απαντήσεις. Μην καταπιέζεις τη διάθεσή σου για φλερτ. Ήρθε η ώρα να βρεις έναν σύντροφο.

Ιχθύες

Η επικοινωνία σου με τους φίλους ή τους συναδέλφους σου είναι πολύ σημαντική γι αυτό αφιέρωσε χρόνο, μην τους παραμελείς και μην τους μιλάς μόνο όταν θες τη βοήθειά τους!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα