Ο Γιώργος Λύρας ξεσπάει: «Ρε ψευτομαγκάκια το έχετε παραξηλώσει!Ρε έχετε καταλάβει πόσο ξύλο μπορεί να φάτε;»

Ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα δεν μας έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως η υπομονή του εξαντλήθηκε. Ο Γιώργος Λύρας το βράδυ της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφερόμενος στα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχτεί από ψεύτικους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επειδή έχω νεύρα, γιατί διαβάζω διάφορα για φιλαράκια… Ρε ψευτομαγκάκια και μιλάω γενικά, για σταματήστε να βρίζετε κρυμμένοι πίσω από τις κ@λοοθόνες. Το έχετε παραξηλώσει τώρα τελευταία.

Κάποτε είχαμε τους παραθυράκηδες και κάτι χαζογκόμενες-ους της τηλεόρασης αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν βρίζανε. Έλεγαν συνήθως μ@λ@κιες και ψέματα μασάγανε οι ” αναγνωρίσιμοι “και όλα καλά. Τώρα το ξεχ@σατε. Το βρισίδι πάει σύννεφο», έγραψε, το βράδυ της Κυριακής και συνέχισε: «ρε έχετε καταλάβει ότι σε κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που βρίζετε;;; Ρε έχετε καταλάβει πόσο ξύλο μπορεί να φάτε;;;; Τα ψεύτικα προφίλ που συνήθως έχετε δεν είναι ασφαλή πλέον. Το ξέρετε ότι αυτοί που βρίζετε έχουν μανάδες , αδέρφια, φίλους;;;; Αι στα διαλα βραδιάτικα, νούμερα!».

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα