Πυροσβέστης βοηθά έγκυο γυναίκα να γεννήσει το μωρό της και την επόμενη μέρα γίνεται ο μπαμπάς του

Μια μέρα, πριν από έξι περίπου χρόνια, ο πρώην πυροσβέστης Marc Hadden ξεκίνησε κανονικά τη βάρδιά του, αλλά αντί στον συνηθισμένο τόπο εργασίας του, εκείνη τη μέρα είχε σταλεί στην ιατρική μονάδα.

Στη συνέχεια, είχε μια επείγουσα κλήση που άλλαξε τη ζωή του.

Ήταν μια έγκυος γυναίκα που ήταν ήδη σε κατάσταση τοκετού. Οι γιατροί έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν και την έβαλαν γρήγορα στο ασθενοφόρο.

Ο τοκετός ήταν τόσο σύντομος που ο Hadden κατέληξε να βοηθάει στη γέννηση του μικρού κοριτσιού στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου.

«Εγώ την κράτησα

πρώτος,» είπε ο Hadden στο Today.

Την επόμενη μέρα, ο Hadden επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συμπληρώσει κάποια έγγραφα και άκουσε τον θεράποντα ιατρό να λέει ότι το μωρό θα δοθεί για υιοθεσία. Η μητέρα ήταν άστεγη και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει ένα παιδί.

Τότε, ο Hadden είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου στο γιατρό ότι εκείνος και η σύζυγός του, η Beth, θα ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Η οικογένεια Haddens είχε ήδη δύο γιους, αλλά πάντα ήθελε να έχει περισσότερα παιδιά. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να κάνουν άλλα παιδιά εκτός από τα δύο αγόρια τους.

Είχαν συζητήσει και παλιότερα την περίπτωση της υιοθεσίας, αλλά δεν είχαν τα χρήματα για κάτι τέτοιο.

Μετά τη συνομιλία του με το γιατρό, ο Hadden έστειλε στη σύζυγό του μια φωτογραφία του κοριτσιού και μετά την πήρε τηλέφωνο.

«Τη ρώτησα χαριτολογώντας αν θα ήθελε να υιοθετήσουμε αυτό το μωρό,» έγραψε ο Hadden. «Της είπα ότι είχα δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτό το παιδί.»

Ο ίδιος και η σύζυγός του συναντήθηκαν με τη βιολογική μητέρα του μωρού, και μετά από κάποια συζήτηση …

Η βιολογική μητέρα ήθελε αυτό το ζευγάρι να πάρει το μωρό!

«Μετά από πολλές συζητήσεις, φέραμε το μικρό κορίτσι στο σπίτι μας 48 ώρες αργότερα,» έγραψε ο Hadden.

Το μωρό πήρε το όνομα Rebecca Grace Hadden, και τη φωνάζουν Grace.

«Ποτέ δεν φαντάστηκα να έχω ένα μικρό κορίτσι, αλλά τώρα έχει αλλάξει η ζωή όλων μας για πάντα. Η Gracie είναι η μεγαλύτερη ευλογία και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας,» έγραψε ο Hadden.

Σήμερα είναι 5 ετών, της αρέσει η γυμναστική και είναι έτοιμη να ξεκινήσει το νηπιαγωγείο την επόμενη χρονιά στο σχολείο όπου διδάσκει η Beth Hadden. Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της είναι ο 12χρονος Parker, και ο 14χρονος Will.

Όταν ρωτάνε την Grace πώς γεννήθηκε, εκείνη απαντά: «Ο μπαμπάς μου με έφερε στον κόσμο στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου.»

Ο Hadden, ο οποίος πέρασε πάνω από 20 χρόνια στην αστυνομική υπηρεσία και στην πυροσβεστική, έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο για να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται περιστασιακά ως εθελοντής πυροσβέστης.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας αληθινός ήρωας, όχι μόνο γιατί έσωσε τη ζωή αυτού του κοριτσιού, αλλά επειδή της χάρισε μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα