«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δαιμονικός άνθρωπος που ξέρει να ελίσσεται»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (20/1) ο Μάνος Βακούσης.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Επισκέπτης», σχολίασε την θεατρική επιτστροφή του Γιώργου Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δαιμονικός άνθρωπος που ξέρει να ελίσσεται. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ενδιαφέρον σε αυτό που κάνει. Δεν ένιωσα άσχημα που επέστρεψε θεατρικά. Όλα τα άλλα είναι

σε εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Βακούσης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του στην ίδια εκπομπή, ο ηθοποιός είχε αναφέρει για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του: «Έχω δουλέψει μαζί τους. Αν είναι αθώοι βεβαίως και θα ξαναδουλέψω μαζί τους. Αν δεν αποδειχθούν αθώοι, θα βρω τρόπο να πιώ καφέ μαζί τους γιατί τα λάθη των ανθρώπων, πολλές φορές όταν δεν είναι συνειδητά, μπορεί να γίνουν άθλοι. Όταν είναι συνειδητά τα λάθη και αγγίζουν πια τον βιασμό ή την αθλιότητα του ανθρώπου, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε σωματικό, μακάρι αυτοί οι άνθρωποι και άλλοι εκατομμύρια άνθρωποι να μπορέσουν να βρουν μια ισορροπία και να ζητήσουν συγνώμη από τον εαυτό τους».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανθοδέσμη που έλαβε στο σπίτι μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Δανάη Μπάρκα για Ράνια Τζίμα: «Θυμάμαι σαν τώρα να μιλάμε, δίνοντας η μία στην άλλη κουράγιο»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο τους -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα