Κωνσταντίνος Καζάκος: Για ψώνια με την 25χρονη σύντροφό του – Φωτογραφίες

Τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της 25χρονης χορεύτριας, Βασιλικής Μακρή.

Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της σχέση του, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» αρκετές φορές σε κοινές τους εμφανίσεις.

«Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά ούτε και την κρύβω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί», είχε αποκαλύψει για τη σχέση του ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη.

Αυτή τη φορά,

οι paparazzi απαθανάτισαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Βασιλική Μακρή σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, όπου έκαναν τα ψώνια τους.

Το ζευγάρι φαινόταν πιο ερωτευμένο από ποτέ και αδιαφορούσε πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω του.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την βόλτα τους: 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις στην κάμερα πριν ταξιδέψουν για Ρώμη -«Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση»

Βαλέρια Κουρούπη: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο -«Είναι πολύ μικρότερος μου -Το θέμα μου ήταν να το μάθει αρχικά ο γιος μου»

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει αν είναι αυστηρή ως κουνιάδα -Η σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς που θα παντρευτεί τον αδερφό της, Νικήτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα