Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται για τη Γεωργία Αβασκαντήρα: “Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι”

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε λίγες ημέρες θα γίνει πατέρας, αφού η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης και εκεί εξομολογήθηκε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αλλά και ένα από τα πιο παράλογα που όπως λέει έχει συμβεί κατά τη διάρκειά της, αφού ένα βράδυ η Γεωργία Αβασκαντήρα τον… πέταξε έξω από το σπίτι.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της.

Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω.

Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο. Όσο για τη διαφοροποίηση στο σώμα, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα. Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Δείτε τη σύντροφο του Taner Olmez!

Δείτε ποια πρώην παίκτρια του Fame Story έγινε θέμα στο ABC News!

Στο Σπίτι Mε τον Κωνταντίνο Αργυρό: Δείτε το trailer για την εμφάνισή του στο Mega!

Keywords
Τυχαία Θέματα