Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πραγματικό του επίθετο

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος της μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια του και αποκάλυψε πως ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μητέρα του όταν ήταν ακόμη έγκυος. “Ο πατέρας μου μάς άφησε πριν γεννηθώ. Η μητέρα μου έκανε 2-3 δουλειές για να με φροντίσει. Δεν τον γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Είχε αρραβωνιαστεί με τη μάνα μου, έμεινε έγκυος η μητέρα μου και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε.

Στην πέμπτη γυμνασίου σταμάτησα το σχολείο, ήταν εξατάξιο τότε, δεν υπήρχε

λύκειο. Μαγεύτηκα με τα μπιλιάρδα και τα παράτησα. Είμαι… βλαμμένος. Δεν ξαναπήγα στο σχολείο, παρότι ήμουν καλός μαθητής, κάτω από 19 δεν έπεσα ποτέ. Μου έλεγε η μαμά μου, αλλά τι να κάνει; Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί πιστεύω περισσότερο στην κοινωνική μόρφωση χωρίς να μειώνω βέβαια την ακαδημαϊκή. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω και να το τελειώσω. Και δεν μου έλειψε μέχρι τώρα.”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, για πρώτη φορά έκανε γνωστό το πραγματικό του επίθετο: “Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της… τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα. Μέχρι τα 13 μου παντρεύτηκε η μητέρα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας, να και κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Αυτό ήταν το πατρικό της μάνας μου. Επειδή δεν είχε παντρευτεί τον πατέρα μου, είχα πάρει εγώ το δικό της”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί για την κληρονομιά του πατέρα της: “Εγώ δεν θα αφήσω να…” 

Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν της Ρίζως θα είναι μια έκπληξη 

Masterchef: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριάννα Πουλμεντή μετά την κριτική που δέχτηκε για το πιάτο της! “Από τη λάντζα το έφερες;”

Keywords
Τυχαία Θέματα