Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στο Πρω1νό: «Θα κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του»

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μίλησε στο Πρω1νό.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τις τελευταίες ημέρες είμαστε δέκτες φημών, δημοσιευμάτων, ως τώρα κάποια επίσημη καταγγελία είτε για πειθαρχικό λόγο, είτε αστικό δικόγραφο, είτε κλήση από την εισαγγελική αρχή, δεν έχει φτάσει στον κύριο Λιγνάδη ή στο γραφείο μας.

Αν ισχύουν οι φήμες που έχουν φτάσει και σε εμάς, η χρέωση από την εισαγγελία και η κλήση, αν αφορά τον κύριο Λιγνάδη ή οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, θα γίνει σε μία ή δύο ημέρες», είπε αρχικά.

Όσο για την κατάσταση του

κυρίου Λιγνάδη, ο δικηγόρος του ανέφερε: «Κάθε άνθρωπος που γίνεται αντικείμενο τέτοιων φημών, προφανώς πλήττεται η τιμή και η υπόληψή του. Όμως εγώ έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο ο οποίος είναι έντιμος στις εξηγήσεις του, είναι διαθέσιμος, είναι ειλικρινής και που έχει πολύ μεγάλη ψυχραιμία στη σκέψη του και στη δράση του.

Ο κύριος Λιγνάδης θα κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του, πάντοτε στα πλαίσια του νόμου. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω.

Προφανώς ο κύριος Λιγνάδης είναι όπως κάθε Έλληνας πολίτης στη διάθεση των αρχών», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργουλέας.

Δείτε όσα ανέφερε ο δικηγόρος του στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μοθωναίος: Η καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίησή του

Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή -Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει»

Αναστασία Γκολεμά στο Πρω1νό: «Γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης με στρίμωξε στον τοίχο και άρχισε να με πιάνει και να προσπαθεί να με φιλήσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα