Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για το Καστελόριζο: “Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας”

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις που αφορούν σε θέματα της επικαιρότητας.

Με αφορμή τις εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας και τα όσα γίνονται στο Καστελόριζο, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Twitter. 

Η Ρούλα Κορομηλά μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτές τις στιγμές θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να είναι ενωμένοι: “Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί

διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!

Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι,  δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι”.

Δείτε τα tweets της παρουσιάστριας:

Διαβάστε ακόμη:

“Χάρηκε ο Γιώργος Μαρίνος που με άκουσε αλλά…” 

Kim Kardashian: Το μακροσκελές κείμενο για τον Kanye West μετά το παραλήρημα του στο Twitter 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα