Ο Μπιμπίλας αποκάλυψε για τον φερόμενο βιαστή του ταξιτζή: “Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί, αλλά…”

Ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη που έγινε για ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να βίασε έναν οδηγό ταξί.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος οδηγού ταξί! Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε το “ναρκωτικό του βιασμού” στον 24χρονο.

Σύμφωνα με το ant1news.gr Ο 24χρονος παρέλαβε τον 29χρονο ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο! Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο οδηγός ταξί άρχισε και αυτός να νοιώθει έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος. Μόλις συνήλθε, μετά τις πρώτες βοήθειες, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές εναντίον του 29χρονου!

Στο νοσοκομείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον συνεπιβάτη καθώς έφερε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι! Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, τον περίμεναν τρεις άνδρες, που πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά! Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο, ο οποίος μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών! Όταν ανέκτησε την μνήμη του, κατέθεσε τους αστυνομικούς πως ο 29χρονος ψέκασε με σπρέι τον καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν στο ταξί δήλωσαν στις Αρχές πως διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά. Ο νεαρός αυτοκινητιστής εξετάστηκε και από ιατροδικαστή!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωρίζει προσωπικά τον 29χρονο ηθοποιό και σε δηλώσεις που έκανε στο Πρω1νό ανέφερε πως πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί, χωρίς ωστόσο να ξέρει αν έχει διπλή ζωή.

«Για το τι συνέβη μέσα στο ταξί δεν μπορώ να ξέρω, γιατί δεν ήμουν και παρών -τον άνθρωπο είχα να τον δω 20 μέρες από την πρεμιέρα μου. Πρόκειται για έναν πολύ ευαίσθητο ηθοποιό, ένα πολύ καλό παιδί κατά τα άλλα που αν όμως είχε διπλή ζωή, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά έτσι όπως παρουσιάζεται η ιστορία, εμφανίζεται να έχει πολλά κενά και πολύ περίεργη. Ως προς τα έντυπα Μέσα, αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ομοφοβική επίθεση με κανιβαλισμό. Πολλοί συνάδελφοι που έχουν παίξει μαζί του, δεν βγαίνουν να μιλήσουν γιατί είναι περίεργη η υπόθεση.», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός έριξε το “ναρκωτικό του βιασμού” σε οδηγό ταξί

Keywords
Τυχαία Θέματα