To hair accessory της Kate Middleton είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και βρίσκεται σίγουρα σε κάποιο συρτάρι σας

Η Kate Middleton έχει τα μαλλιά που θέλουμε όλες. Είναι υγιή, λαμπερά και πάντα τέλεια χτενισμένα χωρίς υπερβολές. Δεν το επιτρέπει και ο τίτλος της άλλωστε. Δεν το επιτρέπει και η Βασίλισσα…

Παρ’ όλα αυτά σε κάθε της εμφάνιση, είτε έχει τα μαλλιά της ελεύθερα με ανάλαφρες μπούκλες είτε μαζεμένα σε σινιόν, είναι πάντα κομψά και τέλεια. Μέχρι τώρα δεν την έχουμε

δει με αξεσουάρ μαλλιών, εκτός από τις τιάρες (αν θεωρείτε αυτό αξεσουάρ) και τα καπέλα. Και τα δύο βέβαια απαιτούνται στους γάμους και στις επίσημες εμφανίσεις. Οτιδήποτε χαριτωμένο και trend δεν ταιριάζει στο ύφος της και ακόμα κι αν ήθελε να εμφανιστεί με κάτι τέτοιο μάλλον θεωρείται απρεπές.

Δεν είναι σαν την Diana που ήταν ελεύθερο πνεύμα και δεν ακολουθούσε πιστά το πρωτόκολλο. Ή την Meghan Markle που κάνει τις παρατυπίες της. Μικρές μεν αλλά παρατυπίες.

Για να επανέλθουμε όμως στην Δούκισσα του Cambridge, γιατί αυτή είναι το θέμα μας, στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε στα μαλλιά μια λεπτή μαύρη βελούδινη κορδέλα. Την έδεσε σε ένα απλό φιόγκο στην χαλαρή αλογοουρά της και μας θύμισε το trend που είδαμε στα shows της σεζόν. Ακολούθησε λοιπόν μια τάση που είναι απλή αλλά πολύ τρυφερή και όμορφη. Υιοθέτησε ένα κοριτσίστικο look το οποίο παράλληλα είναι super θηλυκό και διόλου προκλητικό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! UK (@hellomaguk) στις 21 Νοέ, 2018 στις 8:37 πμ PST

Αο’ ότι φάνηκε από τα σχόλια στα social η κορδέλα άρεσε πολύ τόσο στις θαυμάστριες της όσο και στον Βρετανικό Τύπο ο οποίος είναι πάντα εκεί για να ακολουθεί κάθε της βήμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! UK (@hellomaguk) στις 21 Νοέ, 2018 στις 6:32 πμ PST

Κι εμείς με αφορμή του αξεσουάρ της Middleton σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σας. Μπορεί να είναι λεπτή και σατέν ή βελούδινη και λίγο πιο φαρδιά. Σε χαμηλή αλογοουρά, σε sleek την οποία θα πιάσετε ψηλά ή σαν της Δούκισσας, πιο χαλαρή και με ανάλαφρες μπούκλες.

Είναι μια από τις ωραιότερες και πιο φθηνές ιδέες.

Διαβάστε ακόμη:

Το δίχρωμο mani που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Η πούδρα που ενυδατώνει την επιδερμίδα και πρέπει να δοκιμάσετε αν ταλαιπωρείστε από ξηρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα