Ο Αντώνης Σρόιτερ εξομολογείται: «Προσπαθώ να μη το θυμάμαι, είναι μια τραυματική εμπειρία…»

Ο anchorman του Alpha News Αντώνης Σρόιτερ, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού για τη καριέρα του, την  οικογένειά του, αλλά και τη σχέση του με το μπάσκετ.

«Η ιδέα της δημοσιογραφίας για ‘μένα μου μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η ιδιωτική τηλεόραση γοήτευσε και εμένα τότε και με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα. Σε ηλικία πέντε ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης. Μου φαινόταν εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα. Μετά μου άρεσαν πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής.

Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, μετά κάτι άλλο, αλλά δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά και κατέληξα στη δημοσιογραφία…

Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Το συναίσθημα του πρώτου μου δελτίου προσπαθώ να μην το θυμάμαι. Είναι μια τραυματική εμπειρία. Ήταν μια αγχωτική διαδικασία. Μόνο στόχο είχα να μην λιποθυμήσω στον αέρα. Η επιτυχία του δελτίου οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Όποια επιτυχία και αποτυχία πρέπει να την καρπώνονται όλοι. Όποιος λέει ότι ο κόσμος βλέπει το δελτίο για ‘μένα είναι λίγο εκτός πραγματικότητας», είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και στην οικογένειά του λέγοντας: « Ο ρόλος μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικός στο να κρατά τις ισορροπίες σε μια σχέση… Προσπαθώ να μην είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Σε κάποιες περιπτώσεις είμαι, αλλά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν είμαι και ο μπαμπάς των καθημερινών.»

Δείτε την συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: “Έσπασε” αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας της κόρης της

Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου από το My Style Rocks: «Έσκασε στο πρόσωπό μου ένα μπουκάλι οινόπνευμα και έπαθα εγκαύματα»

Κατερίνα Κουργιουξίδου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book